Fantasy Park: bērniem svētki - vecākiem atpūta

Ir klāt bērna dzimšanas diena? Jāatzīst, ka pie reizes klāt ir arī raizes par to, kur svinēt, kā pārsteigt pašu jubilāru, kā iepriecināt viesus... Tomēr zinām, ka vecāki mums piekritīs - plānošana šādos gadījumos atmaksājas dubultā, jo nav taču lielākas laimes, kā redzēt savu atvasīti priecājamies. Izklaides centrs „Fantasy Park” piedāvā unikālu svinību formulu: vieta, kur svinēt + pārsteigums jubilāram + prieks visiem - jeb, citiem vārdiem sakot, par svinību plānošanu parūpēsimies MĒS.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai bērnu svētki kļūtu arī par atpūtu vecākiem, „Fantasy Park” piedāvā noorganizēt svētkus jūsu vietā.

 

Mūsuprāt, svinībām ir jānorit telpā, kas uzrunā, rada prieku un enerģiju. Tādēļ, rūpējoties tieši par bērniem, „Fantasy Park” piedāvā izvēlēties vienu no tematiskajām multfilmu varoņu istabiņām. Bērni noteikti atpazīs uz sienām uzzīmētos tēlus, kas svētku noskaņu noteikti padarīs vēl jautrāku.

 

Uzmanību! Pārsteigums!

„Fantasy Park” ir iespējams skaisti uzklāt galdus ar uzkodām, pacienāt viesus un no sirds izpriecāties, jo šīs istabiņas apciemo īsts pārsteigums jubilāram. Tas var būt kāds smieklīgs meža zvērs, skaista Princese, ļoti atraktīvs Pirāts vai kāds cits iemīļots pasaku tēls svētku vadītāja jeb animatora lomā. Solām, ka iepriecināts būs ne tikai jubilārs, bet arī visi klātesošie viesi.

 

„Fantasy Park” ir iespējams skaisti uzklāt galdus ar uzkodām, pacienāt viesus un no sirds izpriecāties, jo šīs istabiņas apciemo īsts pārsteigums jubilāram.

Tas vēl nav viss...

Svētku vadītāju programmā iekļautas jautras rotaļas, teatrāla izrāde, kā arī veselīga bērnu smīdināšana visas programmas garumā. Bet, kad programma noslēgusies, kūka apēsta un mājup doties vēl negribas, bērniem piedāvājam izklaidi rotaļu laukumā vai, ja bērni jau paaugušies, tad ir iespēja uzrīkot kādu boulinga turnīru. 

 

Bērnu ballīte ilgst sākot no trīs stundām – tas ir tieši tik ilgs laiks, lai sniegtu bērniem pozitīvas emocijas, turklāt iespēju atpūsties „Fantasy Park” piedāvā arī vecākiem, kamēr par bērnu labsajūtu rūpējamies mēs.

Reklāma
Reklāma

 

„Fantasy Park” aicina ietaupīt laiku, līdzekļus un aizmirst ierasto organizēšanas stresu. 

 

Uzticiet svētkus mums! Atcerieties, ka svētkos ir jāpriecājas gan jubilāram, gan viesiem, neaizmirstot arī par vecāku labsajūtu. 

 

 

 

„Fantasy Park” atrodas Rīgā, Mūkusalas ielā 71, t/c „Rīga Plaza” 2.stāvā. 

Ballīšu rezervācijas: 67633700

e-pasts: riga.team@fantasypark.lv

www.riga.fantasypark.lv