Iemācies pagatavot vannas bumbu. Bezmaksas nodarbība

Ceturtdien, 24.jūlijā no plkst.15-18 Rīgā, Ernestīnes ielā 12, tiek organizēta darbnīciņa smaržīgāko un krāsaināko vannas bumbu pagatavošanai. Turklāt nodarbība ir pilnīgi bez maksas. 

Paša rokām gatavota vannas bumba būs vēl iedarbīgāka sevis palutināšanai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Paša rokām gatavota vannas bumba būs vēl iedarbīgāka sevis palutināšanai.

 

Šajā darbnīciņā varēsi uzzināt, kā mājas apstākļos pagatavot smaržīgāko un košāko vannas bumbu, pie tam pilnīgi ekoloģisku un ķermenim draudzīgu. Tāpat būs iespēja izbaudīt plašu aromātu buķeti, un savu mīļāko smaržu „noķert aiz astes” un atnest mājās glīta, aromātiska maisiņa veidolā, kas lieti noderēs dzīvojamās telpas atsvaidzināšanai.

 

*Projektu “Tepat aiz stūra” realizē Baltijas reģionālais fonds, finansiāli atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Projekta sadarbības partneris - biedrība "homo ecos:".

 

Reklāma
Reklāma

Piesakies šeit: http://bit.ly/1nSbkel

 

Arī 31.jūlijā turpināsies ekspedīcija "Tepat aiz stūra"; 7. augustā - radošā darbnīca, kurā vecās lietas pārveidosim jaunās, bet 14. augustā - pēdējā ekspedīcija pa Rīgas ielām, meklējot zaļos (eko) dārgumus. Atzīmē jau laicīgi šos datumus savā kalendārā, lai tava vasara būtu vēl piepildītāka!