Pokaiņu mežs aicina uz Vasaras saulgriežu svētkiem 21. jūnijā

21. jūnijā plkst. 13.00 Pokaiņu mežā, ko apsaimnieko AS “Latvijas valsts meži”,  norisināsies Vasaras saulgriežu pasākums. Ar skanīgām dziesmām viesus sagaidīs folkloras kopa ,,Svitene” no Rundāles novada. Pēc tam būs kopīga došanās uz Zikurātu, kur tiks sagaidīts Saulgriežu brīdis – tas šogad būs plkst. 13.59.

Nāc uz svētkiem Pokaiņos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nāc uz svētkiem Pokaiņos!

Šajā laikā, kad gaismas ir visvairāk, cilvēku pasaule  visspēcīgāk  var kontaktēties ar gaismas pasauli - līdzsvarojas zemes dzīve ar smalkajām pasaulēm - par to varēs pārliecināties Zikurātā meditācijas brīdī kopā ar Lauri Daņilovu. Pie Tēva akmens būs arī īpašs pateicības brīdis saulei un gaismai.  Savukārt, savas dzīves svarīgāko notikumu šogad Pokaiņu mežā atzīmēt izvēlējies kāds jaunais pāris -  pie Līgavas akmens notiks jaunā pāra mārtošana.

 

Vēlāk visi gaidīti Ozolkalnā, kur, kā jau ierasts, visus gaidīs ugunskurs, cienasts un sevišķā tējas tase ar medu. Būs gan kopīga sadziedāšanās, gan mīklu minēšana, gan putnu balsu atpazīšana un rotaļās iešana. Un tad jau brīdis sevis sakārtošanai un harmonizēšanai, enerģijas uzņemšanai  vai gluži vienkārši – īpašs Saulgriežu laiks, ko var pavadīt pēc sava ieskata pie ugunskura kopīgās sarunās vai, dodoties pastaigā pa Pokaiņu meža takām. Tiem, kuri vēlas sagaidīt saullēkta brīdi, būs pieejamas arī telšu vietas. 

 

AS ,,Latvijas valsts meži’’ novēl ar gaismu un gaišām domām pildītus svētkus!

 

Reklāma
Reklāma

Ieeja pasākumā ar Pokaiņu meža ieejas biļetēm: pieaugušie 2€, pensionāri, studenti, skolēni -1.70 €, pirmsskolas vecuma bērniem - brīvbiļete.

 

Informācija pa tel. 63729177 vai 26392564

Ieskaties: www.mammadaba.lv