Uz kinoteātra "Splendid Palace" ekrāna filma Augusts: Osedžas zeme

Uz kinoteātra "Splendid Palace" ekrāna vienmēr izmeklētas filmas laba kino cienītājiem.

Filmas Augusts: Osedžas zeme publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filmas "Augusts: Osedžas zeme" publicitātes foto.

LIELAJĀ ZĀLĒ: 

DRĪZ BŪŠU ATPAKAĻ. Francija, 2013. Drāma 

Garums: 116 min. 

Režisore: Emmanuelle Bercot

Lomās: Catherine Deneuve, Nemo Schiffman, Gérard Garouste u.c.  

Betija ir rūpju mākta restorāna īpašniece no Bretaņas. Viņa ir izbijusi skaistumkarliene ar meitu, kura no mātes ir atsvešinājusies, mazdēlu un māti, kas nemitīgi iejaucas Betijas dzīvē. Viņa mīl precētu uzņēmēju, kurš vienmēr viņai sola šķirties no sievas, lai aprecētu Betiju. Viņš patiešām pieprasa laulības šķiršanu, bet Betija atklāj, ka tas viss tikai tāpēc, ka viņam ir vēl kāda dēka, turklāt ar gados daudz jaunāku sievieti. Ar to viss vēl nebeidzas – banka draud slēgt Betijas restorānu. Kad viņa dodas kārtot savas lietas, sieviete pēkšņi nolemj pamest savu līdzšinējo dzīvi aiz muguras. Viņa iesēžas automašīnā un brauc.. 

Kinoteātrī „Splendid Palace” no 7. februāra. 

Lielajā zālē: 07.02. seanss 18:30; 08.02. seanss 18:30; 09.02. seanss 18:30; 12.02. seanss 20:30 

Mazajā zālē: 07.02. seanss 15:30;  08.02. seanss 15:30; 10.02. seansi 18:00, 20:00; 11.02. seansi 16:00, 18:00; 12.02. seanss 18:00; 13.02. seansi 16:00, 19:30 

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

AUGUSTS: OSEDŽAS ZEME. ASV, 2013. Drāma, komēdija

Garums: 121 min.

Režisors: John Wells

Lomās: Julia Roberts, Meryl Streep, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch

Dziļi aizkustinošs, reizē skumjš un uzjautrinošs stāsts par Vestonu ģimeni, kuru pēc ilgāka atšķirtības laika dzimtas mājās vienkop sapulcinājis kāds nelāgs notikums - dzejnieka, alkoholiķa Beverlija Vestona bēres. Turpmākajās dienās mājā, kur saimnieko valdonīgā Violeta, radinieku starpā izceļas viens konflikts aiz otra, ko uzkurina samilzušie pagātnes aizvainojumi un pāridarījumi.

Latviešu skatītājam jau pazīstamā komēdija - drāma „Augusts: Osedžas zeme" ir amerikāņu dramaturga Treisija Letsa 2007. gadā sarakstītās tāda paša nosaukuma lugas ekranizācija. Letss, kurš par šo lugu saņēmis Pulicera prēmiju, ir arī filmas scenārija autors. Šo nedaudzo gadu laikā luga piedzīvojusi neskaitāmas pirmizrādes uz dažādu valstu skatuvēm, tostarp arī Latvijas Nacionālajā teātrī.

Filmas režisors ir Džons Velss, viens no producentiem - populārais aktieris Džordžs Klūnijs. Turklāt reti kura filma var lepoties ar tik spožu aktieru ansambli - Merila Strīpa, Džūlija Robertsa, Jūens Makgregors, Benedikts Kamberbačs, Džuljeta Lūisa. Merila Strīpa un Džūlija Robertsa par savu sniegumu šajā filmā nominētas „Zelta globusa" un ASV kinoaktieru ģildes balvām.

Pirmizrāde Latvijā: 07.02.2014.

Vecuma ierobežojums: 16+ - Līdz 16 g.v. – neiesakām

Lielājā zālē: 07.02. seanss 20:30; 08.02. seansi 13:30, 20:30; 09.02. seanss 20:30; 12.02. seanss 18:00; 13.02. seanss 21:00 

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

ĶĪNIEŠU MĪKLA. Francija, 2013. Romantiska, komēdija

Garums: 117 min.

Režisors: Cédric Klapisch

Lomās: Romain Duris, Audrey Tautou, Cécile De France, Kelly Reilly, Sandrine Holt

Ksavjērs ir tikko šķīries četrdesmitgadnieks, divu bērnu tēvs. Kad viņa bijusī sieva Vendija kopā ar bērniem pārceļas no Parīzes uz Ņujorku, Ksavjērs viņai seko, lai arī turpmāk varētu būt savu bērnu tuvumā. Varbūt tieši Ņujorkā - nāciju un kultūru kokteilī - Ksavjēram izdosies tikt skaidrībā ar savu nebūt ne vienkāršo dzīvi?

Romantiskā komēdija "Ķīniešu mīkla" ir jau trešā franču režisora un scenārija autora Sedrika Klapiša filma, kurā varam sekot līdzi "Eirokokteilī" un "Krievu lellēs" iepazīto jaunības draugu gaitām. Ksavjērs, Vendija, Izabella un Martina drīz svinēs 40 gadu jubileju, taču izrādās, ka dzīve vēl aizvien ir sarežģīta, neizprotama un pārsteigumu pilna. Galveno varoņu lomas atveido izcils starptautisks aktieru ansamblis - Romēns Dirī, Odrija Totū, Sesila Defransa, Kellija Reilija un Sandrīne Holta.

Filma angļu, franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Lielajā zālē: 07.02. seanss 16:00; 08.02. seanss 11:30; 12.02. seanss 15:30 

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

12 GADI VERDZĪBĀ. ASV, Lielbritānija (2013). Drāma

Garums: 134 min.

Režisors: Steve McQueen

Lomās: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Paul Dano

Patiess stāsts par paverdzināta cilvēka cīņu par izdzīvošanu un brīvību. Filmas notikumi risinās Amerikas Savienotajās Valstīs laikā pirms pilsoņu kara. Ņujorkietis Solomons Nortaps (Čūitels Edžiofors) ir brīvs melnādains vīrietis, kurš ieguvis labu izglītību, viņam ir sieva un bērni. Kādudien vīrietis tiek nolaupīts un pārdots verdzībā. Nebrīvē viņš pārcieš gan nežēlīgus pāridarījumus no vergtura Edvīna Epsa (Maikls Fasbenders) puses, gan arī saskaras ar negaidītu līdzcilvēku sirsnību. Solomonam nākas cīnīties ne tikai par izdzīvošanu, bet arī par savu cieņu un godu. Nebrīves divpadsmitajā gadā Slomonam laimējas sastapt verdzības pretinieku Basu (Breds Pits), kurš uz visiem laikiem maina viņa dzīvi.

„12 gadi verdzībā" tapusi pēc Solomona Nortona 1853. gadā sarakstītās tāda paša nosaukuma autobiogrāfijas.

Filmas režisors ir Stīvs Makvīns, scenārija autors Džons Ridlijs. Lomās: Čūitels Edžiofors, Breds Pits, Maikls Fasbenders, Benedikts Kamberbačs, Pols Džamati, Pols Deno, Lupita Njongo un citi.

Filma „12 gadi verdzībā" nominēta gan „Zelta globusa" gan ASV kinoaktieru ģildes balvām dažādās kategorijās, tostarp „Labākā drāma", „Labākais aktieris" (Čūitels Edžiofors), „Labākais otrā plāna aktieris" (Maikls Fasbenders), „Labākā otrā plāna aktrise" (Lupita Njongo).

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Pirmizrāde Latvijā: 24.01.2014.

Lielajā zālē: 09.02. seanss 16:00

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

DALLASAS PIRCĒJU KLUBS. ASV, 2013. Drāma

Garums: 117 min.

Režisors: Jean-Marc Vallée

Lomās: Matthew McConaughey, Jared Leto, Jennifer Garner, Steve Zahn, Griffin Dunne, Dallas Roberts

Teksasas kovboja Rona Vudrūfa dzīvi satricina pēkšņa diagnoze - HIV pozitīvs. Dzīvot viņam atlikušas 30 dienas. Tolaik, 1985.gadā tikai sāka apzināties AIDS izplatību un to, kā cīnīties ar šo vīrusu. Rons, no kura novērsās daudzi viņa kādreizējie draugi, sāk pats meklēt legālus un nelegālus ārstēšanās veidus... Galveno lomu filmā, kuras pamatā ir patiesi notikumi, atveido Metjū Makkonahijs, viņam līdzās Džereds Leto, Dženifera Gārnere un citi.

Filma nominēta divām "Golden Globe" balvām - Metjū Makkonahijs izvirzīts godalgai labākā aktiera kategorijā, savukārt Džereds Leto - labākais otrā plāna aktieris.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Lielajā zālē: 09.02. seanss 14:00

Vecuma ierobežojums: 16+ - Līdz 16 g.v. - neiesakām 

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

DIŽAIS SKAISTUMS. Itālija, 2013. Komēdija, drāma

Garums: 142 min

Režisors: Paolo Sorentīno 

Lomās: Toni Servillo, Carlo Verdene, Sabrina Ferilli, Carlo Buccirosso, Iaia Forte, Pamela Villoresi, Galatea Ranzi

Kannu festivāla konkursa programmā rādītā filma „Dižais skaistums”, kas izraisījusi lielu prieku kinematogrāfiem un vēlmi, lai tā nebeigtos, atgādina Federiko Fellīni (Federico Fellini) „Saldo dzīvi” (it. „La Dolce Vita”, 1960.g.), bet slavenākie pasaules kino kritiķi pat nevairās to dēvēt par atmiņā paliekošāko festivāla filmu.

Džeps Gambardella (aktieris Toni Servillo) – apātisks un vīlies 65 gadus vecs rakstnieks un žurnālists, gandrīz vai pirms pusgadsimta izdota veiksmīga romāna autors, kurš mehāniski pieņem viņam veltītos komplimentus. Viņš – sirms bagātnieks – intelektuālis, ekscentriskas augstākās sabiedrības ballīšu „lauva” un Romas naksnīgās dzīves veterāns, kas spēj džentlmeniski asistēt sievietei un uzslavas cienīgi izteikt līdzjūtību bērēs. Ciniski? Varbūt. Taču sirdī Džeps ir nemirstīgs ideālists un sapņotājs, kas ievilkts lielajā dzīves skaistuma, bet ar bezjēdzību un tukšumu piepildītā virpulī.

Viņa greznajā dzīvoklī, no kura paveras skats tieši uz Kolizeju, pulcējas bohēmas pārstāvji un Romas elite, bet, piedaloties nebeidzamajās ballītēs un mūsdienu mākslas performancēs, Džeps izvēlas ietekmīgu un tukšu personību parādes novērotāja pozīciju. Nerimstošās kņadas ielenkumā vīrietis mēģina saprast, kādēļ jau vairākus gadu desmitus nav uzrakstījis otro grāmatu, un cenšas atrisināt mokošo personīgās dzīves dilemmu. 

Reibinošajā, Mūžīgās pilsētas skaistumu slavinošajā filmā netrūkst Fellīniskās groteskas, augstāko slāņu tukšumam veltītās kritikas un gandrīz vai karikatūrai atbilstošu ballīšu kadru, kas savijas ar intelektuālām diskusijām. Neapšaubāmi skaistākā gada filma Latvijas kino ekrānos būs skatāma jau 15.novembrī.

Vecuma ierobežojums: 12+ 

Filma itāliešu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

Lielajā zālē: 08.02. seanss 16:00; 09.02. seanss 11:30 

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

 

MUZIKĀLA KOMĒDIJA NORMĀLIEM CILVĒKIEM „GRIBU BĒRNU!”

Muzikāli demogrāfisks sprādziens Latvijas pilsētās

LOMĀS:

Lotārs (Ģirts Ķesteris)

Agnese (Maija Doveika)

Žanna (Zane Daudziņa vai Marija Bērziņa)

Artūrs (Aldis Siliņš) 

Režisors Juris Rijnieks, scenogrāfs Ivars Noviks, komponists Niks Matvejevs un Gunta Kalniņa un Inta Bernova, autores, kuras plašākai skatītāju auditorijai pazīstamas kā televīzijas seriāla “Ugunsgrēks” scenāristes.

Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīze kasēs visā Latvijā, kā arī  pilsētu kultūras centros un izrāžu vietās pirms izrādes.

KASĒ, uzrādot pozitīvu grūtniecības testu, biļete* par puscenu!

*Biļeti ar 50% POZITĪVA GRŪTNIECĪBAS TESTA atlaidi NEVAR iegādāties interneta tirdzniecībā, bet TIKAI kasēs.

Izrāde NAV domāta bērniem, bet, ja mazos nākas ņemt līdzi, bērniem līdz skolas vecumam ieeja brīva, neaizņemot papildus sēdvietu.

Izrādes garums - divas stundas ar starpbrīdi

Reklāma
Reklāma

Uz tikšanos izrādē!

Informācija: www.pannasteatris.lv

 

Interaktīvs šovs „SEX GURU”

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 18 gadu vecuma

Pasākuma valoda: latviešu

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta

Pasākuma ilgums: ~2h

Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00 

Uzmanību! Šis šovs var izmainīt jūsu dzīvi! Tikai pieaugušajiem!

Starptautiska teātra kompānija DOMINO piedāvā Latvijā nepieredzētu, unikālu projektu – interaktīvu komēdijšovu „SEX GURU”!

Divi Latvijā slaveni vīrieši (Valdis Melderis izrādes latviešu, un Edmunds Kaševskis - krievu valodas versijā) mūsu priekšā stāsies pavisam jaunā ampluā, kas neierasts gan publikai, gan viņiem pašiem. Ar veselīga humora devu, taču visai pikanti un atklāti viņi runās ar mums par seksu!

Cik bieži jānodarbojas ar seksu? Ko patiesībā vēlas sievietes un vīrieši? Šovs „SEX GURU” daudziem palīdzēs izdzirdēt atbildes uz jautājumiem, kurus viņi nav uzdrošinājušies uzdot iepriekš, bet kas vienmēr viņus interesējuši, uzkarsējot asinis un kairinot iztēli. Divas Latvijā slavenas personības pārvērtīsies lektoros un seksa ekspertos, tomēr galvenie šova dalībnieki būs izrādes skatītāji! Tas ir sava veida eksperiments, kas var izmainīt daudzu klātesošo uzskatus par vīrieša un sievietes attiecībām.

Šova „SEX GURU” pamatā ir austriešu autora Volfganga Veinbergera luga, un to ar lieliem panākumiem rāda Lielbritānijā, Polijā un Lietuvā.

DOMINO teātris ir starptautiska teātra kompānija, kas savu darbību Latvijā uzsākusi pirms 5 gadiem. Šajā laika periodā iestudētas izrādes: "Rīga - Dakāra", "Kailie brieži" ("Орлы стриптиза"), "Sekss un grēkpilsēta" ("Секс, брак и развод по-американски") un "Trakās šķēres".

Vairāk informācijas: http://www.dominoteatris.lv

Lielajā zālē: 11.02. plkst. 19:00 

Biļetes nopērkamas visās Biļešu Serviss kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv

 

MAZAJĀ ZĀLĒ:

ARTŪRS ŅŪMENS. ASV, 2013. Komēdija, drāma 

Garums: 101 min. 

Režisors: Dante Ariola

Lomās: Emily Blunt, Colin Firth, Anne Heche

Volless Everijs necieš savu darbu. Viņš ir nopūdelējis lielāko izdevību savā dzīvē, arī personīgās attiecības cietušas krahu. Nevēlēdamies šķetināt samilzušās grūtības, viņš inscenē savu nāvi un, nopircis viltus identitāti, uzsāk jaunu skaistu dzīvi kā profesionāls golfa spēlētājs Artūrs Ņūmens. Iepazīšanās ar simpātisku, taču neceļos noklīdušu jaunu sievieti Maiku, ienes negaidītu pavērsienu viņa jaunizlolotajā dzīves gājumā. Abi likteņa nesaudzētie svešinieki satuvinās un uzsāk kopīgus klejojumus. Savādais pārītis izklaidējas, saimnieku prombūtnes laikā ielaužoties viņu mājās un tēlojot svešas dzīves, lai galu galā tiktu skaidrībā paši ar sevi.

Romantiskās komēdijas „Artūrs Ņūmens" režisors ir Dante Ariola, scenārija autore - „Oskara" balvas nominante Bekija Džonstone („Septiņi gadi Tibetā").

Galvenajās lomās - skatītāju iemīļotais britu aktieris, „Oskara" balvas laureāts Kolins Fērts, „Zelta globusa" laureāte britu aktrise Emīlija Blanta, kā arī ekstravagantā amerikāņu aktrise Anne Heša.

Mazajā zālē: 07.02. seanss 18:00; 08.02. seansi 13:30, 18:00; 09.02. seansi 13:30, 19:00; 10.02. seanss 16:00; 11.02. seanss 20:00; 12.02. seanss 16:00

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

ZILS IR VISSILTĀKĀ KRĀSA. Adele: 1. un 2. daļa. Francija 2013. Drāma, romantika 

Garums: 179 min

Režisors: Abdellatif Kechiche 

Lomās: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Salim Kechiouche 

Izaicinoša un atklāta franču filma par mīlestību starp divām jaunām sievietēm, kuras izdzīvo savstarpējas kaislības un jūtu izsīkšanas pieredzi.

Galvenā varone ir 15 gadus vecā Adele, kura pamazām kļūst par jaunu sievieti un sapņo piedzīvot savu pirmo mīlestību. Meitenes izskatīgais klasesbiedrs Tomass ir neprātīgi viņā iemīlējies, taču mīlas stāsts tā arī nesākas, jo Adele nonāk kāda erotiska sapņa varā... Tajā viņa ierauga mistisko meiteni ar ziliem matiem, ko nesen redzējusi uz ielas. Sapnī zilmatainā meitene ienāk Adeles guļamistabā un ar neaprakstāmu baudu iegūst viņu. Nav ilgi jāgaida līdz noslēpumainā meitene, mākslas studente Emma arī reālajā dzīvē ierodas pie Adeles. Aizsākas kaislīgs un sarežģīts mīlas stāsts, kas ilgst vairākus gadus un piedzīvo jūtu izsīkšanu skatītāju acu priekšā. 

Šī gada 66. Starptautiskā Kannu kinofestivāla laureāte un Zelta palmas zara saņēmēja filma “ZILS IR VISSILTĀKĀ KRĀSA” ir pirmais kinodarbs Kannu vēsturē, par kuru piešķirts augstākais apbalvojums ne tikai režisoram, bet arī abām galveno lomu atveidotājām.

Filma ir pazīstama ar diviem nosaukumiem: “ZILS IR VISSILTĀKĀ KRĀSA”, kā arī „Adele: 1. un 2. daļa”.

Valoda franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās 

Vecuma ierobežojums 16+ 

Mazajā zālē: 07.02. seanss 20:00; 08.02. seanss 20:00; 09.02. seanss 15:30; 12.02. seanss 20:00 

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

JAUNAJĀ ZĀLĒ:

VAIRĀK NEKĀ DZĪVE. Latvija, 2013. Dokumentālā filma 

Garums: 52 min. 

Režisors, scenārijs: Gints Grūbe

Operators: Andrejs Rudzāts

Skaņu operators: Normunds Kļaviņš

Filma „Vairāk nekā dzīve” ir dokumentāla liecība par teātra režisora Alvja Hermaņa darba metodi, izsekojot Alvja Hermaņa izrāžu tapšanai Latvijā un Vācijā. Filma ir stāsts par izrāžu varoņu reālajiem prototipiem un viņu pārveidotajiem varoņiem aktieru izpildījumā uz Rīgas Jaunā teātra, un Minhenes  Kammerspiele, Ķelnes Schauspielhaus skatuvēm. Filma ir Hermaņa teātra metodes atspoguļojums, izmantojot režisora un viņa aktieru piedāvāto kolektīvo risinājumu, meklējot atbildi uz jautājumu, vai dzīve realitātē ir interesantākā par tās transformāciju teātrī un kāpēc režisors nolemj no savas radītās teātra metodes atteikties. Filma izseko Alvja Hermaņa izrāžu „Vectēvs”, „ Ķelnes stāsti” un „Senču asiņu balss” tapšanai.

Jaunajā zālē: 08.01. seansi 13:00, 19:00; 09.01. seansi 13:00, 19:00; 10.01. seanss 19:00; 11.01. seanss 19:00; 12.02. seanss 19:00; 13.02. seanss 19:00  

Ieeja: 3.50 EUR (2.46 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem - 3.00 EUR (2.11 Ls).

 

SKURSTENIS. Latvija, 2013. Dokumentāla filma

Garums: 53 min. 

Režisore: Laila Pakalniņa 

Reiz bija skurstenis. Pie skursteņa – trīs mājas. Trīs mājās – septiņas meitenes. Visas gaišmatainas.

SKURSTENIS ir 53 min gara dokumentālā filma, kas tapusi par LATVIJAS VALSTS MEŽU un VKKF līdzekļiem projekta LAVIJA ŠODIEN ietvaros. Tās pirmizrāde notika Romas starptautiskajā kinofestivālā 2013.gada 16. novembrī. Decembrī filma saņēma jauniešu žūrijas balvu festivālā FILMMAKER Milānā.

Jaunajā zālē: 08.01. seanss 17:30; 09.01. seanss 17:30; 10.01. seanss 17:30; 11.01. seanss 17:30; 12.02. seanss 17:30; 13.02. seanss 17:30

Ieeja: 4.50 EUR (3.16 Ls), skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 3.50 EUR (2.46 Ls). 

 

RĪGAS IMPROVIZĀCIJAS TEĀTRIS

Rīgas Improvizācijas teātris piedāvā: Improvizācijas vakaru – AR ŠARMU PRET KARMU

Jautri un neparedzami stāsti par vitāli svarīgām tēmām.

Izsmalcināti raksturi, spraigas attiecības mūsu acu priekšā gluži kā zem palielināmā stikla. Šarmants naivums mijiedarbībā ar karmisku nolemtību. Uzvar spontanitāte. Skatītāju ieteiktas ainas Rīgas Improvizācijas teātra izpildījumā.

Vakara gaitā jautras atmosfēras gaisotnē darbosies bārs.

Improvizācijas teātris ir skatuves žanrs, kurā netiek izmantots iepriekš sarakstīts materiāls, visas darbības un dialogi rodas reālajā laikā un vietā.

RIT Improvizē: Raimonds Ruzenieks, Valdis Sils, Viesturs Vizulis, Jānis Rozenvalds, Elīna Geida, Edgars Neilands

Mūzika: Mārtiņš Zilberts vai Guntis Cimiņš

Gaismas: Georgs Kozulis

Pasākuma ilgums: 2h

Ieeja no 19:30

Jaunajā zālē: 07.02. plkst. 20:00; 08.02. plkst. 20:00 

Biļetes nopērkamas visās „Biļešu Serviss“ kasēs, kā arī www.bilesusserviss.lv un www.splendidpalace.lv

Vairāk informācijas: http://www.improvizacija.lv

 

RĪGAS STĀSTS / RIGA STORY

Tūristu skaita pieaugums Rīgā kalpojis kā pamudinājums šī darba tapšanai – SIA „Rīgas nami” vēlas demonstrēt tūristiem mūsu pilsētas bagātību – 800 gadu seno vēsturi, pilsētas attīstību cauri gadsimtiem, radīt Rīgas īpašo stāstu.

SIA Rīgas nami un Vides Filmu studija piedāvā Rīgas viesiem jaunu tūrisma produktu - 30 minūšu garu dokumentālu filmu par Rīgu - „Rīgas stāsts/Riga Story”. Filma kalpo kā uzziņas materiāls un stimuls tālākai Rīgas kultūrvēsturisko pieminekļu apskatei, mudina turpināt iepazīt Rīgu tuvplānā.

Filmu veidotāji – scenārists Pēteris Krilovs, režisors – Dainis Kļava, operators – Valdis Celmiņš, mākslinieks Edmunds Jansons, oriģinālmūzikas autors Kārlis Auzāns, vēsturnieks-konsultants – Valdis Klišāns, tulkotāji – Dzintra Džonsa un Kārlis Streips (angļu valoda), Darja Kulagina (krievu valoda), teksta autors – Marats Samauskis, aizkadra balss – Greiems Džonss (angļu valoda), Anatolijs Fetčins (krievu valoda), operatora asistenti – Arvīds Celmalis, Ernests Kļaviņš, krāsu korekcija – Uģis Olte, filmas HD pēcapstrāde – Krišs Roziņš. 

Jaunajā zālē: katru dienu

Seansu sākums: 15:00 (ENG); 16:00 (RUS)

Ieeja: 7.00 EUR (4.92 Ls), bērniem 3.00 EUR (2.11. Ls). Grupu biļetes, sākot no 10 cilvēkiem, 6.00 EUR (4.22 Ls).

Biļetes nopērkamas visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv un www.splendidpalace.lv

 

Kases darba laiks: no 10:30 līdz pēdējā seansa sākumam www.splendidpalace.lv