Ko darīt 9. novembrī? Ar ģimeni izklaidēties autosalonā!

Kad runājam par autosaloniem, tad pirmais, kas nāk prātā ir auto iegāde vai servisa apmeklējums. Bet Toyota un Lexus dīleris Latvijā WESS Motors lauž šo pieņēmumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jau trešo gadu WESS Motors Toyota autosalonos tiek rīkoti svētki visai ģimenei – Zaļā Toyota ģimenes diena, kas tradicionāli norisinās novembra sestdienā, šogad 9. datumā. Un šī diena nepavisam nav parasti svētki, kur ģimenes ir skatītāja lomā. WESS Motors ir izstrādājis unikālu pasākuma formātu, ko nebūsiet redzējuši ne tikai citos autosalonos, bet arī citos pasākumos.  

 

Bet kur tad īsti slēpjas šī pasākuma burvība?  

Aizraujošākais, ko pasākums sniedz ir tas, ka katra ģimene, tiek iesaistīta pašā pasākumā - ģimenei kopā ir jāpilda dažādi uzdevumi, jārisina mīklas un jāveic dažādas citas aizraujošas aktivitātes.

 

Ierodoties autosalonā jūs laipni sagaidīs WESS Motors darbinieki, kas pasniegs kontrolkarti, kurā būs norādīts, kādas pieturas jāapmeklē un kādi uzdevumi jāveic. Īpaši padomāts, lai uzdevumi būtu interesanti visai ģimenei. Pieturu un uzdevumu būs daudz, jo šajā dienā autosalonā paliks tikai daži automobiļi, lai ģimenes varētu izklaidēties uzdevumu pieturās, ko sarūpēs WESS Motors kopā ar draugiem.

Paralēli uzdevumu veikšanai visu dienu darbosies bērnu pilsētiņa ar piepūšamajām atrakcijām un zīmēšanas konkursu ‘’Mans sapņu auto!’’, kopā cepsim piparkūkas un DJ spēlēs mūziku, bet par to, kas notiks katrā pieturā, mums stāstīs pasākuma vadītājs.

 

Arī tiem, kas šo pasākumu apmeklēs, lai uzzinātu par Toyota automobiļiem, būs sarūpēti īpaši piedāvājumi:

  • Īpašs piedāvājums automobiļiem no noliktavas. Īpaši ģimenēm sarūpēts piedāvājums minivena Toyota Verso iegādei.
  • Testa braucieni un jauno modeļu prezentācijas – Corolla un Auris Touring Sport.
  • Toyota hibrīdu stūrītī uzzināsiet, kas ir hibrīds un kādas ir tā priekšrocības, starp citu, Toyota modeļu klāstā ir jau 7 hibrīdmodeļi!
  • Mammas un tēti varēs pierādīt savu ekobraukšanas prasmi konkursā ‘’Izcilākais ekobraucējs’’, uzrādot zemāko degvielas patēriņu, braucot ar hibrīdu.
  • Tiem, kam jau ir Toyota, saņems īpašu piedāvājumu no servisa.

 

Laipni lūgti WESS Motors autosalonos!

Kad? 

Reklāma
Reklāma

9. novembrī

 

Cikos?

11:00-18:00

 

Kur?

WESS Motors Toyota autosalonos

K. Ulmaņa gatvē 125, Rīgā. Karti, kā nokļūt, skaties ŠEIT!

Rīgas-Siguldas šosejā 2, Berģos. Karti, kā nokļūt, skaties ŠEIT!  

 

Vairāk informācijas: 

http://www.wess.lv

T. 67068319

wess@wess.lv