Izklaides centrā Fantasy Park uzstāsies dziedošās Dvīnes

Sestdien, 12. oktobrī, plkst. 23.00 boulinga - izklaides centrā Fantasy Park dzīvās grupas pavadījumā apmeklētājus priecēs dziedošās Dvīnes. Pasākums norisināsies t/c Rīga Plaza rīkotajā Cosmopolitan iepirkšanās naktī.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies grandiozākā iepirkšanās ballīte „Cosmopolitan Shopping Night”, kuras ietvaros boulinga centrs Fantasy Park pārsteigs ar dzīvās mūzikas baudījumu un Dj līdz rītam.

 

„Mēs esam ļoti priecīgi, ka dziedošās Dvīnes nu jau ir daļa no mūsu jaunā attīstības virziena, kurā dodamies šosezon,” atklāj Fantasy Park mārketinga speciāliste Elīna Sedleniece. 

 

„Vēlamies arī turpmāk bagātināt savu piedāvājumu klāstu un sniegt apmeklētājiem vairāk, piesaistot Latvijā pazīstamus māksliniekus un mūziķus, parādot, ka esam vairāk kā boulinga centrs,” stāsta Fantasy Park centra vadītājs Viktors Klimovičs.

 

Fantasy Park telpās jau ir uzstājušies tādi Latvijā atpazīstami mūziķi kā Ēnas, Musiqq, Gain Fast, Otra Puse, Ieva Sutugova, un šajā nedēļas nogalē uzstāsies dziedošās Dvīnes ar grupu Almost Famous. 

Reklāma
Reklāma

 

Uzņēmums piedāvā 12 moderni aprīkotus boulinga celiņus, 8 pool tipa biljarda galdus, 29 video spēļu simulatorus, kā arī vienu no lielākajiem bāriem Rīgā.

 

Fantasy Park atrodas Mūkusalas ielā 71., t/c Rīga Plaza 2.stāvā. Tikai dažu minūšu braucienā no Vecrīgas.

Vairāk informācijas mājaslapā: www.riga.fantasypark.lv