Dailes teātra Mākslas telpā notiks radošā darbnīca bērniem "Cilvēks kā puķe"

Svētdien, 13.oktobrī plkst.12 Dailes teātra Mākslas telpā "Brīvības 75" notiks radošā darbnīca bērniem "Cilvēks kā puķe". Darbnīcu vadīs māksliniece un izstādes "Neredzamās skatuves" dalībniece Kristiana Dimitere.

Izstāde Neredzamās skatuves Dailes teātra Mākslas telpā Brīvības 75 skatāma līdz 29.decembrim. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izstāde "Neredzamās skatuves" Dailes teātra Mākslas telpā "Brīvības 75" skatāma līdz 29.decembrim. Publicitātes foto.

 

 

Kamēr bērni savu radošumu mācīsies izpaust darbnīcā, vecākiem izstādes "Neredzamās skatuves" kuratores Ingas Šteimanes vadībā būs iespēja iepazīties ar izstādi, uzklausīt kuratores stāstījumu un uzdot jautājumus neformālā atmosfērā. Būs arī nelielas uzkodas. Radošā darbnīca un ekskursija izstādē "Neredzamās skatuves" pieejama bez maksas.

 

Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva atgādina, ka izstāde "Neredzamās skatuves" Dailes teātra Mākslas telpā "Brīvības 75" skatāma līdz 29.decembrim. Kuratore Inga Šteimane izvēlējusies piecus autorus - Džemmu Skulmi, Juri Dimiteru, Kristianu Dimiteri, Kristapu Ģelzi un Annu Iltneri. Uzmanīgi ielūkojoties viņu darbos un biogrāfijās, kas aptver mūsdienu mākslas visdažādākās, visnegaidītākās formas un dod iespēju tikties ar mākslu četru paaudžu diapazonā, pamanām spēcīgu teātra stihijas klātbūtni katrā. Izstādi veido māksla un komentārs. Ir speciāli izstādei radīti jauni darbi un ir kolekciju krājumi. Katra mākslinieka ekspozīciju papildina teksts – zirneklis, kas izceļ ar teātri saistītos dzīves un mākslas faktus.

Reklāma
Reklāma

 

Izstāde "Neredzamās skatuves" bez maksas apskatāma stundu pirms katras Dailes teātra izrādes, kā arī izrāžu laikā. 

 

Pieteikumus par dalību radošajā darbnīcā un ekskursijā teātra personāls lūdz sūtīt uz e-pastu pasakumi@dailesteatris.lv.