Izstādē "Skola 2013" būs iespēja uzzināt par jaunākajām mācību programmām Latvijā un ārzemēs

 

No 28.februāra līdz 3.martam Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā notiks gada nozīmīgākais izglītības pasākums - 19.starptautiskā izglītības izstāde "Skola 2013", kas četru dienu garumā dos iespēju uzzināt par jaunākajām un populārākajām mācību programmām Latvijā un ārzemēs, piedalīties atraktīvos konkursos, satikt draugus un palīdzēs izvēlēties piemērotāko izglītības ceļu. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

 

8 iemesli, kāpēc apmeklēt izstādi "Skola 2013"

 

1."Skola 2013" - tavs izglītības ceļvedis

Ja šobrīd mācies vidusskolas pēdējā klasē, esi students vai vienkārši vēlies papildināt savas zināšanas un iegūt jaunas prasmes, tad "Skola 2013" būs īstā vieta, kur iegūt visaptverošu informāciju par sev piemērotāko izglītības iestādi gan Latvijā, gan ārzemēs -  valsts un privātajām augstskolām, koledžām, arodskolām, mācību centriem, tālmācību, e-studijām, mācību nometnēm u. c. izglītības iestādēm.

 

2.Jaunie profesionāļi rādīs savu meistarību

Četru dienu garumā jaunie profesionāļi sacentīsies konkursā "Jaunais profesionālis 2013", lai vēlāk labākie sevi varētu pierādīt tādos starptautiskos konkursos kā "Euroskills" un "Worldskills". Pārstāvēto nozaru saraksts būs plašs - sākot ar enerģētikas nozari un beidzot ar skaistumkopšanas nozari. Konkurence būs sīva, un konkursa aktivitātes un paraugdemonstrējumi viennozīmīgi liks just līdzi ikvienam apmeklētājam!

 

3.Jaunas valodu zināšanas - jauni draugi un jaunas iespējas

Iemācīties jaunu valodu nekad nav par vēlu. Tam, kurš prot valodas, ir vieglāk iegūt jaunus draugus un iepazīt jaunas kultūras, cilvēkam ar valodu prasmēm paveras arī jaunas iespējas. Valodu zināšanas noderēs, gan dodoties pieredzes apmaiņas braucienos studiju laikā, gan veidojot nākotnes karjeru. "Eurostudies", "Skrivanek Baltic", "Izglītība ārzemēs", "Meridian Group" un citu dalībnieku stendos būs pieejama plaša informācija par svešvalodas kursiem gan Latvijā, gan ārzemēs. "Skrivanek Baltic" stenda apmeklētājiem būs iespēja piedalīties izlozē un laimēt dāvanu karti 75 latu vērtībā svešvalodu apguvei.! Salīdzini un izvēlies sev piemērotāko!

 

4.Spinieši spinos Ķīpsalā!

Vai kādreiz esi gribējis atrasties "dzīvajā" radioēterā? Ja atbilde ir "jā", tad nāc uz "Skola 2013", vēro radio "SPIN FM tiešraides, un, iespējams, tieši 'Tu kopā ar atraktīvajiem "SPIN FM" jauniešiem - Ralfu, Ligitu, Nauri, Lindu un Miku - varēsi sveicināt radioklausītājus no Ķīpsalas! Būs arī atrakcijas, konkursi un balvas.

 

5.Iepazīsti skaistuma pasauli!

Ja savu nākotni plāno saistīt ar skaistuma industriju, tad Tev noteikt jāapmeklē Kosmetoloģijas koledžas stends, kurā uzzināsi visu par mācību iespējām. Varēsi vērot ne tikai studentu paraugdemonstrējumus, bet arī izmēģināt sejas procedūras ar kosmētisko aparatūru, SPA vai ārstnieciskās masāžas, kā arī palutināt rociņas ar parafīna vanniņu. Izstādes apmeklētāji varēs tikt arī pie dienas vai vakara meikapa.

Reklāma
Reklāma

 

6.Ventspils planetārijs un observatorija Ķīpsalā

Ventspils Jaunrades nams demonstrēs videoieskatu par planetārijā piedāvātajām 3600 filmām, kuras ļauj ienirt zemūdens pasaulē un kosmosa dzīlēs, uzzināt par teleskopa vēsturi un Visuma attīstības noslēpumiem. Tikai izstādes apmeklētājiem būs iespēja saņemt īpašos atlaižu kuponus vienotajam planetārija un observatorijas apmeklējumam Ventspilī!

 

7.Neaizmirstams gads ārzemēs!

Ja Tevi interesē neformālā izglītība, starpkultūru vide, brīvprātīgais darbs un esi atvērts jaunām lietām un pieredzei, tad, apmeklējot "Skola 2013", neaizmirsti iegriezties AFS Latvija, Kanādas vēstniecības Latvijā, DRH Lindersvold skolas u. c. dalībnieku stendos, kur iegūsi visaptverošu informāciju par iespēju pavadīt mācību gadu ārzemēs.

 

8.Aizraujošas prezentācijas, aktivitātes un konkursi

Četru dienu garumā izstādes "Skola 2013" apmeklētāji varēs atklāt ungāru arhitekta Erno Rubika izgudrotā kubika rubika salikšanas mākslu, izkalt naudas monētas, satikt ķirzaciņu Hugo, kas aicinās uzzināt ko vairāk par dabas izglītību Latvijā, Igaunijā un Krievijā, apmeklēt īstu tiesas zāli, izveidot un savā īpašumā iegūt ID karti ar saviem pirkstu nospiedumiem, vērot jautrus muzikālos priekšnesumus, kā arī piedalīties konkursos un iegūt vērtīgas balvas.

 

Izstādes "Skola 2013" darba laiks:

28.februāris -2.marts no plkst.10 - 18.

3.marts no plkst.10 - 17.

 

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem - Ls 3

Skolēniem, studentiem, skolotājiem, pensionāriem - Ls 2,50

Grupām (10+) - Ls 2

 

Ar izstādes "Skola 2013" ieejas biļeti bez maksas var apmeklēt "Latvijas Grāmatu izstādi 2013".