Pasaules Tirdzniecības centrā atklās bezmaksas izstādi "Emocijas un sajūtas"

16.jūnijā plkst. 15:00 Pasaules Tirdzniecības centra „Rīga” telpās tiks atklāta Alises Rozes dizaina studijas ikgadējā izstāde „Emocijas un sajūtas”, kur vienuviet būs apskatāmi dažādu mākslinieku un ikdienā ar mākslu nesaistītu cilvēku radītie darbi. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

„Alises Rozes dizaina studija” („AR studio”) jau piekto gadu pēc kārtas ielūdz skatītājus uz košu izstādi, kas piedāvā iepazīties ar zīmēšanas, gleznošanas, foto, floristikas un citu mākslas kursu laikā radītajiem darbiem. Izstāde bez maksas būs apskatāma Pasaules Tirdzniecības centra „Rīga” telpās (Elizabetes iela 2) jau no 10. jūnija (no plkst. 11:00-18:00), bet svinīgais atklāšanas pasākums paredzēts 16.jūnijā plkst.15:00.

 

Kā pastāstīja „AR studio” mācību centra direktors Pēteris Zālītis, izstāde turpina iesāktās tradīcijas un blakus kursantu darbiem būs iespēja novērtēt arī viņu skolotāju  mākslinieku Jāņa Ziņģīša, Maijas Muižnieces, Nikolaja Uvarova, fotogrāfa Kaspara Teilāna, floristes Baibas Beķeres un multimediju mākslinieka Asatūra Keim paveikto, kā arī apskatīt studijas draugu - mākslinieces Gundegas Rancānes gleznas un Dr.med. Borisa Doņņikova radītās fotogrāfijas.

 „Protams, esam padomājuši par jaukiem pārsteigumiem atklāšanas pasākumā  ar nelielu akustisko koncertu 16.jūnijā uzstāsies dzejnieks un dziesminieks Pēteris Draguns,” informē studijas direktors un piebilst, ka īpašu priekšnesumu gatavojot arī „Alises Rozes teātris”.

Šī izstāde ir lieliska iespēja novērtēt, cik skaistus mākslas darbus spēj radīt cilvēki, kuri savā ikdienā nodarbojas ar pilnīgi citām lietām – ir biroja darbinieki,  pārdevēji vai uzņēmēji un, iespējams, nemaz nelolo sapņus par profesionālu mākslinieku, fotogrāfu vai floristu karjeru. Neskatoties uz to, arī  viņi mākslā atrod prieku, piepilda sapņus vai aizbēg no ikdienas rutīnas,  un var kalpot par iedvesmu ikvienam izstādes apmeklētājam.

Reklāma
Reklāma

 

„AR studio” ir mācību centrs, kas mājīgās telpās Rīgas centrā piedāvā apmeklēt dažādus mākslas kursus un meistarklases profesionālu un draudzīgu pasniedzēju vadībā. Interesentiem tiek piedāvāti foto, video filmēšanas, zīmēšanas, gleznošanas, interjera un ainavu dizaina, floristikas, publiskās runas, kā arī sieviešu stila kursi.

Sīkāka informācija: zvanot: 20038534 vai mājas lapā: www.arstudio.lv