Saulaino cenu dienas festivāla INFINITUS 2012 ietvaros

Festivāla INFINITUS 2012 organizatori sagatavojuši patīkamu pārsteigumu festivāla apmeklētājiem – biļešu iegādes atlaides šī gada 29. un 30.maijā. Tikai šajās dienās būs iespēja iegādāties divas biļetes par vienas cenu. Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā. Nāc pats, un ņem draugu līdzi!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Saulaino cenu dienās notiks arī festivāla INFINITUS 2012 bezmaksas ieskaņas koncerti – 29.maijā Klintaines estrādē un 30.maijā pie Aizkraukles kultūras nama. Abu koncertu sākums plkst. 19:00, un šo ieskaņas koncertu laikā apmeklētāji varēs laimēt ielūgumus uz festivālu INFINITUS 2012, kas norisināsies šī gada 2.jūnijā Kokneses parka estrādē.

Festivāls INFINITUS 2012 šogad Koknesē notiks jau piekto gadu. Apmeklētājus priecēs gan pašmāju mūziķi – Credo, Crazy Dolls, Oranžās brīvdienas, Gapoljeri un Double Faced Eels, gan arī grupa Deeper Upper no Lietuvas, Karavan no Baltkrievijas un Avi no Austrālijas. Festivāla laikā norisināsies arī jauno grupu konkurss, darbosies atraktīvas radošās teltis, kā arī elektroniskās mūzikas cienītājiem būs iespēja baudīt vairāku DJ sniegumu.

 

 

Reklāma
Reklāma

Festivāla sauklis: "Pārmērīga jautrība festivālā var būtiski ietekmēt Tavu vasaru!".

Papildu informācija: http://www.infinitus.lv un Twitter konts - @infinitus_lv 

Biļešu iegāde internetā: http://www.bilesuserviss.lv