Ķīpsalā sācies grandiozs pasākums bērniem un vecākiem!

 

No šīs dienas līdz pat līdz 27. maijam Ķīpsalā valdīs vēl nebijusi kņada un rosība, jo vienlaikus notiks vienīgā bērnu preču un ideju izstāde „Bērnu pasaule” un vēl nebijis pasākums 4 līdz 9 gadu veciem bērniem “Kas te? Es te! Ķīpsalā”! Vairāk uzzini www.kasteestekipsala.lv.
Drošības kvartālā bērni varēs piemērīt un iemēģināt policistu un ugunsdzēsēju aprīkojumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Drošības kvartālā bērni varēs piemērīt un iemēģināt policistu un ugunsdzēsēju aprīkojumu!

 

“Kas te? Es te! Ķīpsalā” – tie ir aizraujoši un izglītojoši piedzīvojumi. Pirmo reizi bērniem ir veltīta atsevišķa halle, kur bez papildu

maksas var ļauties aizraujošiem izglītības piedzīvojumiem - eksperimentēt, apgūt burvju trikus, izgatavot rotaļlietas, izzināt fizikas likumus, veidot un zīmēt, pārbaudīt veiklību dažnedažādās spēlēs un stafetēs, izpētīt dabas dārgumus, uzlabot svešvalodas zināšanas, veidot animācijas klipus, apskatīt eksotiskos dzīvniekus un vēl daudz, daudz ko citu!

 

Visas trīs dienas pasākumā “Kas te? Es te! Ķīpsalā” ar bērniem darbosies iemīļotie TV varoņi – Pukšs, Lupe un Varis, vairāk nekā 35 Rīgas bērnu un jauniešu mācību un iniciatīvu centri, sporta skolas, muzeji un gandrīz 600 jaunie mākslinieki. Vairāk: www.kasteestekipsala.lv.

 

Savukārt izstādē "Bērnu pasaule 2012" varēs izdevīgi iepirkties un iegūt speciālistu atbildes uz dažnedažādiem ar bērnu kopšanu, audzināšanu un drošību saistītiem jautājumiem.

 

Ķīpsalā topošie vecāki var mērķtiecīgi gatavoties “lielajam notikumam” un iegādāties visu nepieciešamo mazuļa barošanai,

vannošanai, ģērbšanai, ceļošanai, drošībai, rotaļām un labam miegam. Grūtnieces varēs izvēlēties piemērotāko kosmētiku, apakšveļu, apģērbu un higiēnas preces. Savukārt vecākiem un vecvecākiem būs iespēja vienuviet salīdzināt vairāku preču kvalitāti un iegādāties sev vispiemērotāko. Arī bērniem būs ko darīt – izvēlēties jaunas lietas, sākot no rotaļlietām un beidzot ar bērnistabas iekārtojumu.

 

Drošības kvartāls

Reklāma
Reklāma

Iestājoties vasarai, aktuāla kļūst bērnu brīvā laika pavadīšana un ar to saistītā drošība. Tādēļ izstādē sadarbībā ar Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Valsts policiju, Rīgas Pašvaldības policiju, Ceļu satiksmes drošības direkciju, Neatliekamās medicīniskās palīdzības

dienestu, A/S „Latvijas Gāze” un VAS “Latvijas dzelzceļš” ir izveidots Drošības kvartāls, kurā bērni aizraujošā veidā ar rotaļām atkārtos un iemācīsies daudzas nozīmīgas un vajadzīgas lietas par to – kā pasargāt sevi un arī citus. Bērni varēs ierāpties ugunsdzēsēju un policijas mašīnās, aplūkot glābēju ekipējumus un pārliecināties par savām praktiskajām iemaņām ceļu satiksmes drošībā.

 

Darba laiks:

25. un 26. maijs 10.00–19.00

27. maijs 10.00–18.00

 

Ieejas biļešu cenas:

Pieaugušajiem – Ls 3,00

Bērniem no 4 gadu vecuma – Ls 3,00

Pensionāriem – Ls 2,50

Ģimenes biļete (2+2) vai (1+3)) – Ls 10