Balso par Latvijas Leļļu teātra 2011./2012. gada sezonas labākajiem un piedalies izlozē!

Lai noskaidrotu, kas 2011./2012. gada sezonā Latvijas Leļļu teātra lielajiem un mazajiem apmeklētājiem šķitis interesantākais, pārsteidzošākais un patīkamākais piedzīvojums un kas šoreiz būtu pelnījis titulu „Leļļu pavēlnieks”, Leļļu teātris līdz 3. jūnijam aicina skatītājus balsot par labāko aktrisi, aktieri un izrādi gan latviešu, gan krievu trupā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Turklāt pirmo reizi ikviens varēs nobalsot arī internetā, Latvijas Leļļu teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv. Tiesa gan, lai balsojums būtu maksimāli objektīvs, no katra datora būs iespējams nobalsot tikai vienu reizi. Protams, tāpat kā līdz šim, par savām simpātijām būs iespējams nobalsot arī Leļļu teātrī, atnākot uz izrādi un aizpildot aptaujas anketu rakstiski.

 

Par labākās aktrises jeb Leļļu pavēlnieces titulu latviešu trupā šosezon sacenšas Lienīte Osipova, Dace Vītola, Audra Pētersone, Dana Lāce, Baiba Geķe, Silvija Bitere, Santa Didžus un Vija Blūzma. Krievu trupā – Jūlija Meščerjakova, Nadežda Bahvalova, Aleksandra Brunere, Olga Larina un Lilija Sūna.

 

Uz labākā aktiera jeb Leļļu pavēlnieka titulu latviešu trupā pretendē Edgars Kaufelds, Artūrs Putniņš, Anrijs Sirmais, Miķelis Žideļūns, Valdis Vanags, Daumants Švampe un Pēteris Šogolovs, bet krievu trupā - Ļevs Birmanis, Vladimirs Grigorjevs, Aleksandrs Jonovs, Mihails Liņevs, Nikolajs Šestaks un Deniss Martiņaks.

 

Reklāma
Reklāma

Savukārt uz labākās izrādes statusu skatītāju vērtējumā latviešu trupā sacenšas šajā sezonā tapušie jauniestudējumi: latviešu trupā tās ir izrādes „Rrrumpel... Rrrrūķis”, „Mazais ganiņš”, „Kā lauvēns draugu atrada”, „Rūķis – sveču lējējs”, „Meitene ar sērkociņiem”, „Neaiztiec mani!” un „Joka pēc alfabēts”. Krievu trupā – izrādes „Peldi, peldi, kuģīt!”, „Rrrumpel... Rrrūķis”, „Pīļu namiņa noslēpums”, „Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta”, kā arī abas visjaunākās izrādes, kurām pirmizrādes vēl tikai priekšā: „Brīnumrācenis” (pirmizrāde notiks 13. maijā) un „Lācēns Rimcimci” (pirmizrāde - 20. maijā).

 

Īpašs atgādinājums potenciālajiem balsotājiem: visas anketas, tostarp elektroniski aizpildītās, piedalīsies izlozē, tāpēc anketā noteikti jānorāda balsotāja vārds un tālruņa numurs. 10 veiksminieki laimēs 2 ielūgumus uz sezonas noslēguma izrādi „Skroderdienas Silmačos” 21. jūnijā plkst. 18:30: pēc tās fināla īpašā ceremonijā skatītāju simpātijas tiks apbalvotas ar pārsteiguma balvām!