Izrādē "Līgavainis" drīkst skaļi smieties, dzert šampanieti un fotogrāfēties ar aktieri!

„Ko es varu darīt, ka man acīs saiet vairāk nekā tikai viena sieviete?! Es taču nevaru to skatienu mākslīgi sašaurināt un skatīties pa pusei. Ja es skatos, tad es skatos un, ja es skatos, tad es arī redzu!” – saka aktieris Lauris Dzelzītis, kura uzstāšanās izrādē „Līgavainis” pēc pirmizrādes izsauca vētrainas dāmu ovācijas un komplimentu vētru.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

17. aprīlī Ķekavā un 19. aprīlī Splendid Palace „Līgavainis” atkal svinēs kāzas!
Vienīgā bēda - līgavas plīvurs izrādē tā arī netiek pielaikots! Laurim ar humora izjūtu viss kārtībā, tādēļ viņš aicina drosmīgās meitenes pārbaudīt savu humora izjūtu - pēc izrādes pielaikot līgavas plīvuru un kopā ar Lauri ar saviem fotoaparātiem uztaisīt kāzu foto. Atsūtītās bildes uz panna@pannasteatris.lv nonāks pannasteatris draugu lapā un sajauks galvu draugiem, radiem un kas zin’ – varbūt pašam Laurim!

 

IEDVESMOJIES UN DODIES UZ IZRĀDI!

Reklāma
Reklāma


Vairāk par izrādi: www.pannasteatris.lv
Pannas izrādes

„Līgavainis” turpina attīstīt un nostiprināt stand-up žanra tradīciju Latvijā, ko „Panna” iedibināja 2008. gadā ar savu pirmo izrādi „ Tētis”, (Ainārs Ančevskis vai Jānis Jarāns), kura versija lietuviešu valodā tika iestudēta un izrādīta arī Lietuvā (lomās lietuviešu komiķi Ramūnas Rudokas vai Dariuss Petkevičs). „Pannas” repertuārā ir arī izrādes „Tāda es esmu” (Z. Daudziņa) un „Puse no sirds” (Z. Daudziņa un A. Siliņš).

P.s.
„Līgavainis” – izrāde, kuras laikā vīna glāze var atrasties līdzās. :)