Sākusies pieteikšanās "LAIVU KARNEVĀLAM 2012"

Lai svinētu pavasari un godam atklātu laivošanas sezonu aicinām piedalīties aktīvās atpūtas pasākumā „Laivu karnevāls”, kas norisināsies 2012. gada 1.maijā Gaujas nacionālā parka teritorijā Gaujas posmā no Siguldas līdz Rāmkalniem.

Attēlā: iepriekšējā karnevāla uzvarētāji.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēlā: iepriekšējā karnevāla uzvarētāji.

Distances sākumpunkts ar dalībnieku parādi norisināsies Siguldas kempingā „Dainas” un noslēgsies atpūtas parkā „Rāmkalni”. Distances kopējais garums: 17 km. Šajā absolūti demokrātiskajā pasākumā var piedalīties ikviens, kas ir gatavs laivošanai, jo tiks vērtēta atraktivitāte, nevis distances laiks. Pērn notikušais pasākums pulcēja 140 dalībniekus, paredzams, ka šogad piedalīsies vismaz 65 komandas un 250 dalībnieki.
Dalībnieku vecums nav ierobežots, svarīgi, lai vismaz viens ir 18 gadu vecs komandas kapteinis. Komandā drīkst būt 3-4 cilvēki, kas pārvietojas ar tehniskā kārtībā esošu laivu.
Visu distances laiku dalībniekus vērtēs Organizatora izvirzīta žūrija. Komanda, kura būs visdraudzīgākā, visatsaucīgākā un visatraktīvākā saņems GRAND PRIX – jūras ceļojumu kopā ar Tallink. Dalībnieki tiks apbalvoti arī nominācijās - Visslapjākā, Izpalīdzīgākā, Dzīvespriecīgākā, utt.
Pasākuma vadīs atraktīvais laivotājs un aktieris Imants Vekmanis.


Pasākuma programma:
•  10:00 Dalībnieku reģistrācija;
•  11:00 Svinīgās uzrunas un dalībnieku parāde;
•  15:00 – 16:30 Karnevāla dalībnieku sagaidīšana, zupa, jautrība, dziesmas;
•  17:00 Apbalvošana.


Plašāka informācija: www.ramkalni.lv, kā arī Rāmkalnu profilos Facebook. com, draugiem.lv, Twitter.
Uz tikšanos „Laivu karnevālā”!




Kontakti informācijai:
Anete Nolberga
Mārketinga projektu vadītāja
26644622, 67977277
 

Reklāma
Reklāma