INFINITUS 2012 atklās Latvijas vasaras festivālu sezonu

Ar mūzikas un mākslas festivālu INFINITUS 2012, kurš norisināsies šī gada 2.jūnijā, Kokneses parka teritorijā, tiks ieskandināta un atklāta vasaras festivālu sezona Latvijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mūzikas un mākslas festivāls INFINITUS šogad norisināsies jau piekto gadu, vienā no Latvijas skaistākajām un kulturvēsturiski bagātākajām vietām Latvijā - Koknesē. Festivāla ideja ir apvienot dažādu mūzikas un mākslas stilu profesionāļus, amatierus un vienkārši interesentus vienā krustpunktā un radīt bohēmisku vidi pasākuma baudīšanai un ideju ģenerēšanai. Festivālam ir plaša programma, kurā iespējams izbaudīt gan sporta, autosporta, mūziķu, organizāciju un citu dalībnieku piedāvāto sniegumu, aktivitātes un paraugemonstrējumus.
Festivāla galvenais organizators, Ekonomikas un kultūras augstskolas students Jānis Balodis, Kokneses iedzīvotājs teic: “Ar festivāliem ir kā ar bērniem – jāapģērbj, jāpabaro, jāpaauklē -, un manam jau pieci gadi!”
Šis gads festivālam būs pavisam atšķirīgs un to pamanīs ikviens apmeklētājs ne tikai mūziķu dažādības un dažādās nacionalitātes dēļ, bet arī paša festivāla vietas maiņas dēļ. Vieta gan tiek pārcelta tikai par dažiem simtiem metru, bet ar to festivāls mainās, paspilgtinot jau esošās vērtības un aktualizējot jaunās.
Festivāla sauklis: “Pārmērīga jautrība festivālā var būtiski ietekmēt Tavu vasaru!”


Papildu informācija:
INFINITUS mājas lapa - http://www.infinitus.lv
INFINITUS twitter konts - @infinitus_lv
Biļetes – Biļešu Serviss kasēs
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=101936

Reklāma
Reklāma