13. martā Mazajā Ģildē literatūras un mūzikas vakars "Krāsa.Skaņa.Vārdi – Pavasaris"

13. martā plkst. 18.30 Mazajā Ģildē notiks literatūras un mūzikas cikla „Krāsa.Skaņa.Vārdi” noslēdzošais pasākums, kas veltīts pavasarim, kopīgi daloties šī gadalaika emociju, zīmju un sajūtu meklējumos un atradumos literatūrā, mūzikā un fotogrāfijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vakarā ar autorlasījumiem piedalīsies jaunie un plašākai publikai nezināmie literāti, kā arī trīs jau pazīstamie autori - Marts Pujāts, Anna Auziņa un Krišjānis Zeļģis.

Savu pavasara skaņas pasauli atklās dziesminiece Hasinta, Arturs Orba un Endija Štāle.

Vakara vizuālā noformējuma veidošanā ir aicināts pievienoties ikviens no apmeklētājiem, pirms pasākuma uz e-pastu ksv.pavasaris@gmail.com atsūtot vienu paša uzņemtu pavasara sajūtu fotogrāfiju.

Pasākumā ieeja bez maksas.

Pasākumu ciklu „Krāsa.Skaņa.Vārdi” atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Latvijas Universitāte, kopēšanas centrs „CopyExpert”, radio NABA, radio "Runā skaļāk" un veikals „Baltijas papīrs”.

Cikla iepriekšējie pasākumi notika 2011. gada rudenī un ziemā, atbilstoši pārstāvot šo gadalaiku tematiku. Kopā ar jaunajiem autoriem šajos pasākumos ir uzstājušies literāti Andra Manfelde, Gaiķu Māris, Inga Gaile, Henriks Eliass Zēgners, Toms Treibergs, Evalds Liepiņš.
Savukārt pasākumu muzikālo pasauli ir pārstāvējuši mūziķi Alise Joste, muzikālā apvienība „Klibs Taurenis”, Grupa „Them Lemons”, Justīne Šteina un projekts "Pirkstu Cilts".
Iepriekšējo pasākumu video ierakstus ir iespējams noskatīties projekta sadarbības partneru video.lv mājas lapā, kā arī citās interneta video vietnēs.

Cikla pasākumu laikā lasīto jauno autoru darbi tiks publicēti pēc DIY principiem veidotā grāmatā, kas bez maksas būs pieejama interesentiem vasaras sākumā.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama, sekojot saitei

http://ej.uz/ksv12





Reklāma
Reklāma