Varis Vētra aicina uz koncertiem "MĪ-LE-STĪ-BAI"!

Režisors, aktieris un dziesminieks Varis Vētra, turpinot prezentēt savu dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt...”, decembrī ar koncertiem „MĪ-LE-STĪ-BAI” uzstāsies daudzviet Latvijā.

Foto autors: Jānis Deinats.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto autors: Jānis Deinats.

Koncerti notiks:
9. decembrī plkst. 19:00 Sabiles kultūras namā
10. decembris plkst. 16:00 Baldones kinoteātrī
11. decembrī plkst. 16:00 Ikšķiles tautas namā
16. decembrī plkst. 19:00 Salas kultūras manā
18. decembrī plkst. 16:00 Krāslavas kultūras namā
22. decembrī plkst. 19:00 Skrīveru kultūras namā

Savu pirmo dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt...” CD formātā Varis Vētra plašākai publikai prezentēja mūzikas un mākslas festivāla „BILDES” 25 gadu jubilejas ietvaros

http://www.youtube.com/user/Bildes2011


Dziesminieks Varis Vētra šobrīd Latvijā ir ļoti populārs un iemīļots mākslinieks - viņa koncerti vienmēr ir emocionāli un personiski, tajos veidojas arī lielisks dialogs ar skatītājiem. Autora dziesmas vienlīdz labi patīk gan romantiskiem jauniešiem, gan viņu vecākiem un vecvecākiem.
Koncertā mākslinieks izpildīs dziesmas no sava pirmā dziesmu albuma, kuras jau izskanējušas Latvijas radiostacijās un kļuvušas tautā iemīļotas - „Māmiņai”, „Iet meitene”, „Tu esi skaista visos sīkumos”, kā arī daudzas jaunas dziesmas. Koncerta laikā klausītājiem būs iespēja uzdot jautājumus Varim Vētram. Interesantāko jautājumu autori saņems balvas no saldumu fabrikas „LAIMA” un koncerta rīkotājiem.
Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, elektroniski - http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/3991.
Biļete uz Vara Vētras koncertu varētu būt lieliska dāvana saviem tuvajiem un mīļajiem klusajā Adventes laikā, Ziemassvētkus gaidot!

Reklāma
Reklāma


Pirms koncerta būs iespēja iegādāties Vara Vētras dziesmu albumu, kā arī grupas „Līvi” 30 gadu jubilejas koncerta Latvijas Nacionālajā operā un Borisa Grebenščikova koncerta Rīgā, Lielajā Ģildē videoierakstus DVD formātā.
Ieskaties: www.bildes.lv