13. un 20. novembrī Daugavpils teātris aicina visu ģimeni uz izrādēm!

Divas novembra svētdienas 13. un 20. novembri Daugavpils teātris  izsludina par „Ģimenes  dienām”, kad īpašā akcijā teātrī tiek gaidīti vecāki kopā ar bērniem. Tas būs jaunas tradīcijas sākums teātrī, jo teātris vēlas daudz vairāk domāt par ģimenes saišu stiprināšanu un kopā būšanas prieku.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

„Ģimenes  dienās”  uz izrādēm biļetes jāpērk tikai vecākiem, bet bērni izrādes varēs noskatīties par brīvu! (Viens pieaugušais nopērkot biļeti par trīs latiem,  uz izrādi par brīvu  var ņemt līdzi divus mazos skatītājus).
 Un tātad:
• 13.novembrī  plkst 12.00 savus mazos skatītājus kopā ar vecākiem gaida Mihaila Mokijenko pasaka „Raganu piedzīvojumi” (izrāde krievu valodā)
• 20.novembrī plkst.12.00 bērni un vecāki tiek aicināti uz Samuila  Maršaka pasaku „Kaķu nams” (izrāde latviešu valodā).

Daugavpils teātrī arī turpmāk notiks līdzīgas akcijas teātris vēlas nostiprinā tradīciju, ka izrādes apmeklē visa ģimene, jo izrādes  apmeklējums taču ir viens no veidiem kā labi pavadīt laiku visiem kopā!

Biļetes uz Daugavpils teātra akciju īpašo piedāvājumu ģimenēm „Ģimenes dienas” lūdzam iegādāties Daugavpils teātra kasē: 65426520
 

Reklāma
Reklāma