Tirdziņš un pēdējais brīvdabas koncerts — Latvian Blues Band Kalnciema kvartālā

Ceturtdien, 15. septembrī no plkst. 16.00-20.00 norisināsies zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties aktuālākās rudens veltes, iecienītos lauku labumus, visgardākos našķus un veselīgas maltītes, kā arī dažādas rotas, apģērbus, aksesuārus, skaistumkopšanas līdzekļus un daudz ko citu.

Latvian Blues Band ir labi zināma pašmāju mūzikas vērtība, kas desmit gadu darbības laikā kļuvusi par vienu no starptautiski atpazīstamākajām latviešu grupām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Latvian Blues Band" ir labi zināma pašmāju mūzikas vērtība, kas desmit gadu darbības laikā kļuvusi par vienu no starptautiski atpazīstamākajām latviešu grupām.

Šis ir pēdējais ceturtdienas tirdziņš šajā sezonā, jo no 1. oktobra tirdziņi atkal notiks katru otro sestdienu 11.00-17.00 (1. oktobrī, 15. oktobrī, 29. oktobrī, 12. novembrī utt.).
Šīs vasaras piesātināto koncertsezonu Kalnciema kvartālā noslēgs vērienīgs Latvian blues band brīvdabas koncerts (plkst. 20.30).


Grupa ir labi zināma pašmāju mūzikas vērtība, kas desmit gadu darbības laikā kļuvusi par vienu no starptautiski atpazīstamākajām latviešu grupām. Latvian blues band ir iesildījuši daudzus blūza māksliniekus, uzstājušies klubos un festivālos Eiropā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā. Šī gada maijā grupa izdeva savu pirmo DVD koncertierakstu, kas tapis par godu Latvian blues band desmit gadu jubilejai.


Ieeja bez maksas.


Latvian Blues Band

Reklāma
Reklāma


Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.