Tēvu diena ar izrādi "Tētis" un Aināru Ančevski

Galvenās lomas atveidotājs Ainārs Ančevskis uzskata,  ģimenēm noderēs dalīšanās pieredzē, ko tas īsti nozīmē – kļūt par tēvu. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Galvenās lomas atveidotājs Ainārs Ančevskis uzskata, ģimenēm noderēs dalīšanās pieredzē, ko tas īsti nozīmē – kļūt par tēvu. Publicitātes foto.

Arī šogad Latvijā tiek atzīmēta TĒVU DIENA, tādēļ izrāžu apvienība "Panna" septembrī aicina visas jaunās, topošās un esošās ģimenes to svinēt kopā ar sirsnīgo un smieklīgo stand-up komēdiju "Tētis". Galvenās lomas atveidotājs Ainārs Ančevskis uzskata,  ģimenēm noderēs dalīšanās pieredzē, ko tas īsti nozīmē – kļūt par tēvu, apzināties bērnu kā pilntiesīgu ģimenes locekli, kas sagādā ne mazums pārdzīvojumu un problēmu, bet galvenokārt – neizmērojamu prieku.


Pēc skatītāju aicinājuma komēdija „Tētis” būs skatāma:
10. septembrī Rīgā, Kinoteātrī Rīga,

11. septembrī Saldus Kultūras centrā,

23. septembrī Rojas Kultūras centrā

un 28. septembrī Cēsīs, CATA kultūras namā.

Reklāma
Reklāma

 

Ainārs Ančevskis uz skatuves izdzīvos visu sajūtu, pārdomu un pārdzīvojumu spektru, sākot no laimīgas laulības dzīves, bērna ieņemšanas, dzemdībām un beidzot ar bērna kā pilntiesīga ģimenes locekļa apzināšanos. Izrāde atraktīvi, komiski un saprotami ļauj skatītājam iejusties lugas varoņa ādā, smieties līdz asarām un pārdomāt cilvēka dzīvē svarīgāko posmu - bērna ienākšanu pasaulē.
    
 Informācija: www.izradetetis.lv

"Jauna cilvēkveidīga būtne. Jauna Dzīvība. Bijusi iesprostota dzemdē veselus deviņus mēnešus. Ēda caur caurulīti. Audzēja sev plaušas. Smadzenes. Sirsniņu.
Un tad tika izspiests caur 20 centimetru lielu atvērumu. Un labākais, ko cilvēki viņam šobrīd var pateikt ir... ČAU?!" B.H. Torsons "Tētis"