Dabas ritumu harmonija. Veltas Popas fotoizstāde Raiņa muzejā "Jasmuiža"

No 26. augusta Raiņa muzejā „Jasmuiža”, Preiļu novada Aizkalnē, apskatāma Veltas Popas fotoizstāde „Dabas ritumu harmonija”.

Velta Popa: Sākumā baidīja viss fotogrāfijas attīstīšanas process, pēc tam – pietrūka laba fotoaparāta, bet tad radās apjausma, ka ar mobilā telefona fotokameru arī var sasniegt labus rezultātus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Velta Popa: "Sākumā baidīja viss fotogrāfijas attīstīšanas process, pēc tam – pietrūka laba fotoaparāta, bet tad radās apjausma, ka ar mobilā telefona fotokameru arī var sasniegt labus rezultātus."

Šobrīd Velta Popa strādā Preiļu Galvenajā bibliotēkā.
„Pēc izglītības esmu mediķe, bet dzīves sakritību dēļ jau 26 gadus strādāju par bibliotekāri,” stāsta izstādes autore. „Fotogrāfija – tas ir bērnības sapnis, kas visu laiku tika atbīdīts tālāk. Sākumā baidīja viss fotogrāfijas attīstīšanas process, pēc tam – pietrūka laba fotoaparāta, bet tad radās apjausma, ka ar mobilā telefona fotokameru arī var sasniegt labus rezultātus.
Daba man ļoti palīdz, dziedina, uzmundrina, bagātina un apdāvina – pavasarī, vasarā un rudenī braucu ar velosipēdu, ziemā vairāk eju kājām, un vienmēr līdzi uzticamais draugs – mobilais telefons.”

Pirmajā fotoizstādē „Dabas ritmu harmonija” vēlos parādīt mazu daļiņu no sava redzējuma dabā viena gada garumā.”

26. augustā plkst. 14.00 notiks izstādes atklāšana. Izstāde atvērta līdz 31. oktobrim.

Muzejs atvērts: 10.00–17.00, slēgts – pirmdienās, otrdienās.

Tuvāka informācija pa tālr. 29487589

e-pasts: jasmuiza@memorialiemuzeji.lv

Reklāma
Reklāma

kā arī http://www.memorialiemuzeji.lv