19.jūnijā Jūrmalā Starptautiskais bērnu un jauniešu interešu izglītības festivāls

III Starptautiskais bērnu un jauniešu interešu izglītības festivāls “Rudaga 2011” notiks 2011. gada 19. jūnijā Jūrmalā, Majoru sporta laukumā Rīgas ielā 1 , Svētku atklāšana plkst. 11:30.
Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Vasara mūsos modina atmiņas par bērnību. Tāpēc vasaras brīvdienās Bērnu un jauniešu interešu izglītības iestāde „RUDAGA” www.rudaga.lv un ģimenes portāls www.musuberni.lv ar Jūrmalas Domes atbalstu nolēma rīkot festivālu bērniem un jauniešiem. Festivālā piedalīsies bērnu un jauniešu kolektīvi no Latvijas, Igaunijas un Krievijas, kuri sniegs  koncertu. Ar labdarības fonda atbalstu notiks akcija, kuras laikā tiks vāktas bērnu drēbes trūcīgajām Latvijas ģimenēm.

 

Festivāla devīze: Mēs sakām visās valodās - Visi bērni apdāvināti!

 

Apmeklētāju uzmanībai tiks piedāvāta izklaidējošā programma:

Bērnu deju un dziesmu kolektīvu: pop-grupas, deju un vokālās grupas ‘’Rudaga’’,“ Juventa’’, “Svetlana’’, J.Tīses balets, “ Skazočnie Elfi”,”Riki-tiki”, „Albarina”, akrobatik-shovs “Skazka”, „Terpsihora” no Igaunijas  , kā arī citu radošo grupu no Igaunijas, bērnu deju un dziesmu kolektīvu un citu radošo grupu un solistu uzstāšanās

 

• Aktīvas spēles un komandas sasniegumi

• Konkursi

• Meistarklase bērnu konstruēšanā un dizainā, 

• Bērnu un vecāku māksliniecisko darbu izstāde

Reklāma
Reklāma

• Аnimācijas bērniem. Pārsteigumi un suvenīri mazajiem ciemiņiem

• Preču gadatirgus bērniem

• Notiks bērnu zīmējumu konkurss „Ciemos pie varavīksnes”

• Šajā dienā apmeklētājus gaida mīļākie pasaku varoņi – klauni, leļļu teātris. Bērnu ūdens krāsu make-up, ar kura palīdzību varēs uzmeistarot savus mīļākos zvēru pasaku tēlus, neaizmirstams maģijas un burvestības šovs, radoši konkursi, mazo burbuļu šovs, balvas, dāvanas un fotogrāfijas no jautrā pasākuma.

 

 

 

Svētku ietvaros notiks labdarības akcija , kuras laikā tiks vāktas dažādas bērnu mantas, koncelēja preces, rotaļlietas un daudz kas cits bērniem, kuriem vajadzīga mūsu palīdzība!

 

Ieieja brīva!