4. jūnijā skrējiens ZELTA KEDA 2011

Turpinās pieteikšanās stilīgākajam skrējienam Zelta Keda 2011, kas norisināsies 4. jūnijā Rīgā, Mežaparkā. 02.06.2011. līdz 23:59 ikviens aktīvās atpūtas cienītājs dalību skrējienam var pieteikt mājas lapā www.zeltakeda.lv kā arī sporta preču veikalā SPORTLAT, Rīgā, A.Deglava ielā 7. Skrējiena sākums bērniem plkst. 11:30, pieaugušajiem plkst. 12.00. 

4.jūnijā skrējiens Zelta keda 2011

FOTO: Mammamuntetiem.lv

4.jūnijā skrējiens Zelta keda 2011

 

Zelta Keda ir vienīgais skrējiens Latvijā, kurā dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja izvēlēties distances garumu skrējiena laikā. Skrējējiem ir iespēja veikt 5, 10 vai 15 km. Savukārt bērniem tiek piedāvāts skriet 400, 600 un 800 metrus garas distances. Turklāt dalībniekiem skrējiena laikā ir iespēja atpūsties un piedalīties īpašā pitstopa aktivitātēs.

Pirms, pēc un skrējiena laikā tiks organizēti konkursi visiem apmeklētājiem. Šobrīd norisinās konkurss Stilīgākās kedas dizaina izstrāde kopā ar Radio 101, kurā galvenā balva ir dāvanu karte 101Ls vērtībā no SPORTLAT. Jau tagad zināms, ka īpašajā AVON izklaides teltī konkursi norisināsies katru stundu. Kā arī visas dienas garumā tiks rīkotas aktivitātes visai ģimenei. 

 

Zelta Kedā pieejamas gan ar skrējienu saistītas, gan nesaistītas atlaides. Reģistrēšanās atlaide 10% apmērā tiek piedāvāta visiem ISIC karšu īpašniekiem. Savukārt uzrādot sacensību dalībnieka numuru, dalībniekiem iespēja apmeklēt Rīgas Zooloģisko Dārzu lētāk. Organizācijas un mācību iestādes tiek aicinātas izmantot komandu apjoma reģistrēšanās atlaides. Kā arī lielākajai uzņēmumu komandai tiks pasniegta specbalva no Fantasy Park, savukārt ātrākajiem uzņēmumu darbiniekiem pārsteiguma balvas no Officeday. Specbalvas no Rīga Plaza dažādās nominācijās saņems arī interesantāko sporta tērpu autori.

Reklāma
Reklāma

 

Sportisti uz skrējienu aicināti ierasties arī ar velosipēdiem, jo sacensību norises vietā tiks nodrošinātas gan velosipēdu, gan mantu glabātuves. Sacensībās būs pieejama ASICS laboratorija, kurā varēs veikt pēdu testēšanu un bezmaksas izmēģināt K-Active kinezioloģisko teipingu, saņemot fizioterapeita konsultāciju. Dalībniekus skrējiena laikā atvēsinās minerālūdens Mangaļi. Savukārt mazos sportistus veldzēs saldējums Balbiino. 

 

Pēc skrējiena tiks apbalvoti 1.-3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās, katrā distancē. Labākos 5, 10 un 15 km noteiks pēc finiša laika, kas tiks mērīts ar ChampionChip laika mērīšanas sistēmām. Visi finišējušie saņem piemiņas nozīmītes un piemiņas diplomus ar rezultātu, kuru būs iespējams izdrukāt pašiem.