"Imanta — Babīte" svinēs 25 gadu jubileju ar koncertiem un jaunu grāmatu

Sarosījušies ir slavenā Latvijas Televīzijas humoršova Imanta — Babīte dalībnieki Jānis Jarāns, Dainis Porgants un Uldis Marhilēvičs, sākot veidot jaunu, īpaši jubilejai veltītu joku parādi. Jubilejas koncerttūre notiks visā Latvijā ar sākumu Jāņu pasākumā Valmierā 23.jūnijā. Humoršovā piedalīsies arī dziedātāji Nikolajs Puzikovs, Andris Baltacis, un deju grupa Denisa Tumakova vadībā.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Latvijā ilglaicīgākais un nepārspētais komiķu duets — Jānis Jarāns un Dainis Porgants — kopā ar komponistu Uldi Marhilēviču sākuši darbu pie jauniestudējuma Imanta — Babīte... 25, kurā skatītājiem tiks piedāvāti sen aizmirstie, bet joprojām aktuālie joki, kā arī pavisam jauni. Humora meistari atgriezušies pie sadarbības ar Uldi Marhilēviču, jo komponista harizma un meistarība pie taustiņiem tālu pārsniedz to, ko parasti dara mūziķi. Uldis Marhilēvičs savā aizrautībā ne tikai spēj paraut līdzi skatītājus, bet arī pats labprāt ielec kādā lomā vai komiskā situācijā, izraisot smieklu šaltis.

Komiķi sola, ka skatītājiem būs iespēja no jauna iepazīties ar leģendārajām Mildiņu un Skaidrīti kā pašvaldības policistēm, kuras iesastītas simtlatnieku programmā.

Komiķi sola, ka skatītājiem būs iespēja no jauna iepazīties ar leģendārajām Mildiņu un Skaidrīti kā pašvaldības policistēm, kuras iesastītas simtlatnieku programmā. Būs arī Mildiņas un Skaidrītes piedzīvojumi dažādos televīzijas šovos un vienkārši komiskās situācijās.  Neiztrūks arī populārās dziesmas jaunās skaņās Mildiņas un Skaidrītes izpildījumā.
Jubilāru sveicēju vidū būs visu iemīļotais dziedātājs un policists Nikolajs Puzikovs, kurš dziedās savas jaunās un arī populārās dziesmas. Būs arī valdzinošās balss īpašnieks Andris Baltacis. Koncetu kuplinās talantīgā dejotāja Denisa Tumakova deju grupa, un šova “Dejo nost” pirmās vietas ieguvēja Sarmīte Prule un Jekaterina Novokreščeniha, kuri iepriecināja televīzijas skatītājus ar profesionālo dejas soli un asprātīgajām horeogrāfijām.
Īpašs notikums humoristiem būs jaunās grāmatas prezentācija Imanta – Babīte... 25, kur lasītāji varēs iepazīties ar humoristu atmiņām, smieklīgiem atgadījumiem un pikantām fotogrāfijām. Grāmata nāks klajā Jumava apgādā.

Pasākumu piedāvā Jaunais Teātris Lailas Ilzes Purmalietes vadībā.

 

IZRĀDES NOTIKS:
23. jūnijā — Valmierā

8. jūlijā — Ropažos

9. jūlijā — Pāvilostā

10. jūlijā — Liepājā

15. jūlijā — Talsos

Reklāma
Reklāma

16. jūlijā — Madonā

22. jūlijā — Cēsīs

23. jūlijā — Saldū

29. jūlijā — Jelgavā

30. jūlijā — Gulbenē

5. augustā — Vecvārkavā (Latgalē)

6. augustā — Ikšķilē

12. augustā — Tukumā.

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīze kasēs. Iepriekšpārdošanā lētāk.