Dailes teātris piedalīsies Muzeju naktī

14. maijā jau otro reizi Muzeju naktī ar savu programmu piedalīsies arī Dailes teātris.
Muzeju naktī, kas šogad uz pasākumiem aicina ar devīzi Kaimiņi, jau otro reizi piedalīsies arī Dailes teātris.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Šoreiz Muzeju naktī Dailes teātris pārcelsies pie draudzīgajiem kaimiņiem – uz Rīdzenes ielu t/c Galerija Centrs 1. stāvā. Tur jau kopš 18. aprīļa apskatāma izstāde „Sapnis par ģēniju” - Ilzes Vītoliņas kostīmu skices jaunajai Dailes teātra izrādei Amadejs, kā arī Māra Lapiņa foto no izrādes kostīmu tapšanas procesa.

No plkst. 22.00 interesenti aicināti aplūkot izstādi, kā arī izvēlēties sev tīkamo no Dailes teātra programmas. Plkst. 22.15 režisors Mihails Gruzdovs un Kultūras akadēmijas aktiermākslas un režijas studenti piedāvās īpaši sagatavoto programmu Nerātnās dainas” ar devīzi Miers no darba, miers no darba, nu visiem jāp****.

Plkst. 22.45 gaidāma tikšanās ar Dailes teātra aktrisi un gleznotāju Elīnu Dzelmi, piedāvājot ieklausīties sarunās ar mākslinieci, aplūkot viņas darbus un būt klāt radošajā gleznu tapšanas procesā.

Plkst. 23.30 programmā iesaistīsies Dailes teātra „kaimiņš” un draugs, izrādes Vārnu ielas republika mūzikas autors Goran Gora. Plkst. 00.20 ar savu muzikālo priekšnesumu klātesošos uzrunās Dailes teātra aktrise Ieva Pļavniece un mūziķe Ilze Grunte.

Reklāma
Reklāma

No plkst. 22.00 darbosies fotosalons, kurā ikviens aicināts nofotografēties teatralizētā gaisotnē.
 

Ieskaties: www.dailesteatris.lv