Māmiņu dienas svinības un hohejs uz lielā ekrāna "Fantasy Park"!

Jautras lustes Fantasy Park ir sarūpējis ne tikai Māmiņu dienai un Lieldienām, bet arī izlaidumiem un knedēļas karaoke vakaram!

Māmiņu dienas svinības un hohejs uz lielā ekrāna Fantasy Park!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lieldienas – 22.04.2011.
Ģimenes izklaides centrs Fantasy Park aicina uz patiesām Lieldienu svinībām. Nāc spēlēt boulingu ar zaķa ausīm un saņem Lieldienu dāvanu – 25% atlaidi boulingā. Tikmēr mazie centra apmeklētāji varēs piedalīties Lieldienu atrakcijās, sākot no plkst. 12.00 četru stundu garumā kopā ar atraktīvo Lieldienu zaķi un viņa palīgu! Ieripo Lieldienās kopā ar Fantasy Park!


Māmiņu diena – 08.05.2011.
Ģimenes izklaides centrs Fantasy Park aicina atzīmēt Mātes dienu, piedāvājot pieaugušajiem nobaudīt īpašo Fantasy Park piedāvājumu: – „Vīna cienītāju komplekts”, kurā iekļauts boulings, uzkodu plates, pica un vīns, un „Svētku komplekts”, kurā iekļauts boulings, pica, uzkodas, kliņģeris un punšs. Abi komplekti piemēroti no 4- 6 personām un ir par iepriecinošu cenu – 35 Ls. Kamēr vecāki atpūšas, bērni var jauki un atraktīvi pavadīt laiku Fantasy Park bērnu rotaļu laukumā, kur tikai šajā dienā 30 minūtes maksās tikai 1 Ls. Uzdāvini sev un savai ģimenei saulainu noskaņojumu kopā ar Fantasy Park!


Korporatīvo pasākumu rīkošana
Izklaides centrs Fantasy Park piedāvā rīkot korporatīvus pasākumus patīkamā un jaukā atmosfērā. Piedāvājuma klāstā ietilpst konferenču zāle, boulinga turnīrs ar vadītāju un apbalvošanu, bagātīgi klāts galds un dzērieni. Rezervējot konferenču zāli vismaz uz vienu stundu, klients saņem 25% atlaidi boulingā. Saliedē savu kolektīvu Fantasy Park!


Izlaidumu rīkošana
Nezini, kur neaizmirstami nosvinēt savu izlaiduma ballīti? Fantasy Park ir sagatavojis īpašus un interesantus komplektus gan maziem, gan lieliem absolventiem! Ja Tevi tas ieinteresēja, zvani vai raksti uz Fantasy Park! (riga.team@fantasypark.lv/ +371 67633700)

Reklāma
Reklāma


Karaoke – katru ceturtdienu no plkst. 19.00-23.30!
Fantasy Park piedāvā jautri pavadīt ceturtdienu vakarus kopā ar skanīgām dziesmām, patiesi pozitīvu atmosfēru un profesionālu karaoke vadītāju! Ieskaties, kā dziedātajiem ir gājis Fantasy Park galerijā!


Hokeja skatīšanās uz lielā ekrāna  
Nāc skatīties hokeju uz Fantasy Park lielā ekrāna un izmanto bāra īpašo piedāvājumu īstam hokeja fanam!
30.04. plkst. 20:15; 02.05. plkst. 20:15; 04.05. plkst. 16:15!

 

Ieskaties: www.fantasypark.lv