Kļūt par tēti ir viegli. Bet kā ir būt tētim?

Jaunajā sezonā  izrādi Tētis iespējams skatīties Kinoteātra Rīga Jaunajā zālē. Tētis kopā ar skatītāju ģimeni iejutīsies, atcerēsies un pasmaidīs par satraukto laiku, kad bērniņš bija tikai plānošanas stadijā. Pirmo autiņu mainīšanas reizi un pirmo fotogrāfiju atcerēsies J. Jarāns vai A. Ančevskis.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

"Pirms mēs ar sievu kļuvām par vecākiem, mēs dzīvojām bez raizēm. Mums bija klusie brīži. Cienīgie brīži. Mēs gājām uz kino. Uz teātri. Lasījām grāmatas. Bez bildītēm. Atceries? ... un pēkšņi kādā ziemas dienā mana sieva iegrūž man ģīmī baltu plastmasas kociņu, un dzīve pēkšņi pagriežas par 360 grādiem."

Izrāde Tētis turpina iepazīstināt Latvijas skatītājus ar pasaulē populāro Stand-up žanru, kas ir viena aktiera uzstāšanās ar mērķi izklaidēt publiku. Tētis asprātīgā un sirsnīgā veidā stāsta par vīrieša būtību, filozofiju, attiecībām un jūtām dzīves posmā, kad viņš gatavojas kļūt un kļūst par tēvu.

Izrādes iecere ir atsvaidzināt zināšanas par vīrieša lomas būtību mūsdienu sabiedrībā. Tēva loma daudziem šodien šķiet gan baisa, gan komiska. Liekas, ka tu piedzīvosi pusmūža krīzi katru reizi, kad kopā ar savu dēlu apmeklēsi rotaļlietu veikalu...

Izrādes veidotāji vēlas aicināt visus reproduktīvi aktīvos cilvēkus nodoties īstiem nemirstības nodrošināšanas aktiem un iedrošināt pārvarēt brīžus, kas traucē saņemties un izjust lepnumu par mazu, mīļu radībiņu un tuklajiem vaidziņiem, kuriem tā vien gribas uzspiest kārtīgu buču.


Tuvākā izrāde 15. februārī.
Informācija: www.izradetetis.lv

Kinoteātra Rīga Jaunajā zālē ir 90 vietas. Pasteidzieties!:)

Reklāma
Reklāma