Jandelis kopā ar Karlsonu Nacionālajā teātrī!

Brālītis, kurš tik ļoti vēlas sev sunīti, kādu dienu dabū ne tikai to, bet arī Karlsonu, kas vienkārši uzlaižas uz viņa istabas palodzes. Ar propelleri, omulīgs un neparasti draudzīgs. Nu, protams, ka tam ir grūti noticēt, iekams neieraugi pats savām acīm. Varbūt arī Tu vēlies viņu satikt un mazdrusciņ pajandelēt?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Stokholmā kādā pavisam parastā ielā, pavisam parastā namā dzīvoja kāda pavisam parasta ģimene — Svantesoni. Ģimenē bija tēvs, māte un trīs bērni: Bose, Beta un Brālītis. Lai arī viss bija kā parasti, tomēr...visā mājā bija viena neparasta persona — Karlsons, kas dzīvo uz jumta. Neparasti vienkārši sākas arī Brālīša un Karlsona draudzība. Lidojošais vīriņš palīdz Brālītim aizmirst visas nedienas. Amizanti ir abu piedzīvojumi — pastaiga pa jumtiem, blēžu ķeršana, dzimšanas dienas svinības.

 

 

Režisors Mārtiņš Eihe

 

Reklāma
Reklāma


Lomās: Mārtiņš Egliens, Arturs Krūzkops, Daiga Gaismiņa, Gunta Virkava, Zane Jančevska, Zane Dombrovska, Egils Melbārdis, Uldis Dumpis vai Voldemārs Šoriņš, Normunds Laizāns, Juris Hiršs, Mārcis Maņjakovs, Valdis Zilveris

Pirmizrāde 2011. gada 10. martā
Izrādes 12., 13., 20. martā
3., 9., 16., 17. aprīlī

 

Ieskaties: www.teatris.lv