5. februārī Leļļu teātrī pirmizrāde japāņu pasakai "Mazais Samurajs"

5. februārī plkst. 11:00 Latvijas Leļļu teātrī pirmizrādi piedzīvos izrāde pirmskolas un skolas vecuma bērniem Mazais Samurajs. To iestudējusi viesrežisore no Veļikijnovgorodas Nadežda Aleksejeva, kura Latvijas Leļļu teātrī strādā pirmoreiz.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ar 4 jaunajiem aktieriem – Lienīti Osipovu, Miķeli Žideļūnu, Artūru Putniņu un Anriju Sirmo – izrāde top oriģinālā papīra leļļu tehnikā, kāda Leļļu teātrī līdz šim nav izmantota.


Izrāde Mazais Samurajs stāsta par mazu zēnu Isumbosi, kurš dodas pasaulē, lai kļūtu liels. Neapmierināts ar savu īkstīša izskatu, viņš vēlas beidzot izaugt, tomēr ceļš izrādās daudz sarežģītāks un vērtīgāks, nekā sākotnēji domāts. Zēns sāk nojaust, ka kārotais lielums slēpjas kur citur – ne slavenā profesijā vai labā atalgojumā. Iepazīstot draudzību, izpalīdzību un nesavtību, Mazais Samurajs iepazīst patieso – sirds lielumu.


Izrādes režisore un dramaturģe ir Nadežda Aleksejeva, leļļu un dekorāciju mākslinieks – Igors Semenovs, komponiste – Tatjana Bobrova, tulkojusi – Daina Strelēvica.

Reklāma
Reklāma


Tuvākās Mazā Samuraja izrādes – 5., 12. un 20. februārī. Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā un Latvijas Leļļu teātra kasē.
    
Latvijas Leļļu teātris atgādina, ka 13. februārī aicina savus skatītājus uz Leļļu teātra Jautro Olimpiādi – aktīvās atpūtas svētkiem ģimenēm, kas notiks Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē no 14:00-17:00. Ieeja pasākumā bezmaksas, apmeklējiet mājaslapu www.lelluteatris.lv un uzziniet, kādas balvas gaida aktīvākos dalībniekus.