Bezmaksas pasākums bērniem "Pasaku sprintā uzvar draudzība!"

13. novembrī Eiropas Savienības mājā mākslas spēļu Eiropas gadalaiki bērniem: rudens un ziema ietvaros notiks pasākums Pasaku sprintā uzvar draudzība!.

Viena no pasaku sacensību tiesnesēm — lapsa Alise

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viena no pasaku sacensību tiesnesēm — lapsa Alise

Veselu mēnesi norisinājās konkurss bērniem Rudens pasaku sprints bērniem, kas noslēdzās 8. novembrī. Bērni tika aicināti sūtīt pasakas uz konkursu Draudzēsimies? Draudzēsimies!. Žūrija, kuras sastāvā bija Latvijas literāti un EK pārstāvniecības Latvijā darbinieki, bērnu iesūtītās pasakas vērtēja četrās vecumu grupās: 4,5 līdz 6 gadi, 7 līdz 8 gadi, 9 līdz 10 gadi un 11 līdz 12 gadi.


Sestdien, 13. novembrī, plkst. 13.00 Eiropas Savienības mājā pasākumā Pasaku sprintā uzvar draudzība! tiks paziņoti konkursa uzvarētāji. Pasaku sacensību tiesnešu lomu uzņemsies lapsa Alise un runcis Bazilio — Leļļu teātra aktieri Baiba Geķe un Valdis Vanags. Pasākuma laikā dalībnieki balsos par labākajam trīs pasakām, un uzvarētāji saņems Sarunu, Zināšanu un Mākslas balvas.


Pasākumā mīļi gaidīti ne tikai konkursa dalībnieki, bet ikviens interesents, jo dažādi konkursi bērniem Eiropas Savienības mājā iecerēti arī turpmāk. Tā kā 13. novembris ir darba un arī skolas diena, tad uz pasākumu aicināti jaunāko klašu skolnieki un viņu skolotājas, tādējādi bērniem dodot iespēju bagātināt skolā notiekošo mācību procesu.

Reklāma
Reklāma


Pasākumi Eiropas Savienības mājā interesentiem pieejami bez maksas.