Jaunais burvis Dante Pecolli uzstāsies jaunajā izrādē "Hokus Pokus"

Pēc dalības TV šovā Latvijas Zelta talanti jaunais burvis Dante Pecolli kopā ar saviem vecākiem Iluzionistiem Pecolli iepriecinās skatītājus ar jaunu burbuļu un brīnumu šovu ģimenēm Hokus Pokus, kuru ikviens varēs noskatīties Latvijas Leļļu teātrī  oktobra sākumā un novembrī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādes notiks Lielajā zālē:   

02.10. plkst. 15:00
03.10. plkst. 15:00
08.10. plkst. 18:30
14.11. plkst. 15:00

Izrādes triki ir piemēroti visai ģimenei – kā lieliem, tā maziem. Skatītāji būs aculiecinieki Ginesa rekorda cienīgam trikam, kā arī iepazīsies ar Karaļa galmu; iejutīsies restorāna apmeklētāju lomā, izvēloties dažādus burvju dzērienus; pavadīs Alisi cauri Brīnumzemes spogulim; jutīs līdzi Neglītajam Pīlēnam; pārbaudīs savas zināšanas mākslas jomā, piedaloties trikā kopā ar pašu Monu Lizu.


Kā arī izrādes laikā Pecolli veiks bīstamu triku, kas pat trāpīgākajam loka šāvējam Vilhelmam Tellam liktu notrīsēt... Taču panikai nav pamata. Viss beigsies labi.

Reklāma
Reklāma


Savukārt, par kādu citu savu jauno triku Pecolli saka, ka Džeims Bonds pie tāda gribētu tikt, bet Deividam Koperfildam jau ir.


Pēc skatītāju pieprasījuma neiztrūkstoša izrādes daļa atkal būs gigantiskie ziepju burbuļi un skatītāju jautrā saspēle ar milzu bumbu!

Darbosies arī Pecolli burvju triku veikaliņš  www.magicshop.lv
Ja gribat pats kļūt par burvi www.ambermagic.lv
Vairāk par Iluzionistiem Pecolli www.pecolli.lv


Biļešu rezervācija: Biļešu paradīze. Biļešu cenas: no 3 – 8 Ls. www.bilesuparadize.lv