Iznākusi jaunā Miermīļa Steigas grāmata "Cik maksā sieviete?"

Apgāds “Jumava” laidis klajā jaunāko Miermīļa Steigas romānu “Cik maksā sieviete?”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cik maksā sievieteIļja Frīdmanis, plašāk zināms ar pseidonīmu Miermīlis Steiga (dzimis 1927. gada 15. februārī, Rīgā) ir jurists, prozaiķis un satīriķis. Viens no detektīvžanra aizsācējiem latviešu literatūrā. 

 

 

Pirmā publikācija — humoreska “Cīņa ar smēķēšanu” žurnālā “Dadzis” (1964). Izdevis vairākus humoresku krājumus, kā arī satīras kopkrājumus. Sarakstījis vairākus detektīvromānus, pēc diviem no tiem uzņemtas kinofilmas (“Pēdējā indulgence”. “Šahs briljantu karalienei”). Darbi tulkoti krievu un rumāņu valodā. 

 

Miermīļa Steigas jaunais romāns “Cik maksā sieviete” stāsta par meiteņu un jaunu sieviešu nolaupīšanu un pārdošanu seksuālā verdzībā.

 

Liedagā, pie pašas jūras, meiteņu bariņš spēlē bumbu. Divi atlētiski melnīgsnēji vīrieši ar fotoaparātiem pie sāniem viņas novēro. Tad neuzkrītoši nofotografē glītāko gaišmati, tad otru, pievilcīgu tumšmati. Drīzi vien meitenes metas jūrā peldēties, dažas aizpeld aiz trešā sēkļa. Abas nofotografētās meitenes reizē pazūd zem ūdens. Vairāki peldētāji metas palīgā. Bet tur vairs neviena nav...

Reklāma
Reklāma

 

Jūras līcī stāv jahta. Divi akvalangisti ar meitenēm uz muguras piepeld pie borta un nogādā meitenes uz jahtas klāja — faktiski nogādā pašā ellē zemes virsū…

 

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.

 

Ieskaties: www.jumava.lv