Dailes teātra janvāra viesizrādes Ventspilī un Alūksnē

Dailes teātris janvārī ar izrādi “Liec Dievam pasmieties” viesosies Ventspilī, bet izrādi “Klusā daba ar resno puisēnu” rādīs Alūksnē.

Skats no izrādes Liec Dievam pasmieties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no izrādes "Liec Dievam pasmieties".


18.janvārī Šona Grenana plānotāju komēdiju “Liec Dievam pasmieties” redzēs teātra cienītāji Ventspilī teātra namā “Jūras vārti”. Trīsdesmit gadu laikā mēs iepazīstam kādu ģimeni, kuras iekšējā dzīve un attiecības atklāj ne tikai viņu sapņus un plānus, bet arī spriedzi un vilšanos. Gan vecāki, gan viņu trīs bērni: topošie priesteris, aktrise un bijusī futbola zvaigzne pieredz savu nenovēršamo pārtapšanu – bērni kļūst pieauguši, vecāki – noveco. Lai ko viņi būtu iecerējuši, bieži vien tas aizved viņus negaidītos, pārsteidzošos virzienos. Jo, kā reiz teicis amerikāņu kino režisors Vudijs Allens: „Ja gribi sasmīdināt Dievu, pastāsti viņam par saviem plāniem.” Rēzijas Kalniņas iestudētajā izrādē spēlē aktieri Indra Briķe, Pēteris Liepiņš, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Lauris Dzelzītis un Gints Andžāns.


25.janvārī ar izrādi “Klusā daba ar resno puisēnu” Dailes teātris viesosies Alūksnes kultūras centrā.

Klusā daba ar resno puisēnuJona Sapdaru traģikomēdiju iestudējis režisors Mihails Gruzdovs. Izrādē spēlē aktieri Artis Robežnieks, Olga Dreģe, Akvelīna Līvmane, Lidija Pupure un Ieva Florence, tajā piedalās arī dejotāja Olga Biserova. Datoru ģēnijs Pompīlijs dzīvo kopā ar savām trim tantēm. Šī ir pieklājīga māja, un tantes kā trīsgalvu pūķis sargā savu mīļoto krustdēlu no visa ļaunā. Mīlot un rūpējoties par savu dārgo krustdēlu, tantes pat Pompīlijam nolīgst prostitūtu Lilī. Viss nav tik vienkārši, jo Pompīlijs ir ļoti resns. Un ļoti jūtīgs. Tad arī sākas problēmas, jo Pompīlijs iemīlas Lilī. 

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.dailesteatris.lv