Skaists dzejoļu krājums mazākajiem "Trakulīte sandalīte"

Ņemot vērā lasītāju lielo interesi un pieprasījumu, apgāds Lietusdārzs vēlreiz izdevis mazu bērnu un viņu vecāku īpaši iemīļoto rakstnieces Māras Cielēnas un mākslinieces Ilzes Dambes  dzejoļu  grāmatu „Trakulīte sandalīte”!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 Trakulīte, sandalīte                          

Daudzi vecāki apliecinājuši, ka dzejoļu krājums „Trakulīte sandalīte”, kas veltīts pavisam maziem bērniem, kļuvis par neatņemamu  viņu ģimenes ikdienas sastāvdaļu. Grāmatiņas asprātīgie, mīļie pantiņi vēsta par bērnam pazīstamām situācijām un darbībām − ģērbšanos, ēšanu, rotaļāšanos, gulētiešanu. Noklausījušies vienreiz, mazie vēlas tos dzirdēt vēl un vēl katru vakaru vai rītu. Daudzas grāmatiņas tikušas „nolasītas driskās”, nesagaidot brīdi, kad tās var lasīt priekšā jaunākajiem brāļiem vai māsām. Jauns grāmatiņas izdevums noderēs gan tajās mājās, kur tas jau iepazīts, gan tur, kur radusies visjaunākā paaudze. 


Tāpat kā  latviešu tautas dziesmas, kuras palīdz bērnu iemidzināt, nomierināt, paēdināt un vienlaikus pārsteidz ar neparastu dzejiskumu, arī šie īsie, skanīgie panti veiksmīgi apvieno dzeju un sadzīvi. 
Grāmatiņa ir ļoti emocionāla − tā bērnu iepriecina, samīļo, iedrošina. Turklāt kodolīgās rindiņas, tiešās atskaņas un lielie burti bērnus mudinās apgūt gan deklamēšanas, gan lasīšanas prasmes. 


Dzeju lieliski papildina mākslinieces Ilzes Dambes mīļās ilustrācijas.  
VARDĪTE
KĀJA MEKLĒ DRAUDZENĪTI –
TRAKULĪTI SANDALĪTI.
LĒKĀ TĀ ZEM GULTAS, RE!
TĀ KĀ ZAĻA VARDĪTE. 

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.lietusdarzs.lv