Jaunumi grāmatplauktam

Izdevniecība Avots piedāvā saviem lasītājiem divas jaunas, brīnišķīgas grāmatas "Darbi bišu dravā" un "Cilvēka veselība neveselīgā vidē".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Andrejs Mizis “Darbi bišu dravā”

Lūk, visaptveroša rokasgrāmata biškopim – tajā aplūkots viss no pašiem pamatiem, piemēram, kā ierīkot bišu dravu un kas dravniekam velkams mugurā, līdz pat bišu veselības smalkumiem un uzvedības īpatnībām. Atsevišķi aplūkots arī tas, kādi darbi darāmi katrā no gadalaikiem, tā ka izdevums noderēs gan pieredzējušam dravniekam, gan iesācējam.

 

Biškopība ir viena no tām retajām nodarbēm, kas vēl arvien izmanto sentēvu metodes, tālab ies pie sirds tiem, kam rūp tautas mantojums. Piedevām tā nes svētību lauksaimniecībai kopumā – bez bitēm mums nebūtu nedz augļu, nedz ogu, nedz dārzeņu.

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Boriss Bolotovs “Cilvēka veselība neveselīgā vidē”

Šajā izdevumā aplūkotas daudzas un dažādas plaši sastopamās kaites, tostarp arī dažādu veidu audzēji, kā arī dabiski līdzekļi, kas palīdzētu ar tām tikt galā. Unikāla šī grāmata ir tādēļ, ka autors autors sniedz tautas medicīnas teorētisku pamatojumu, izmantojot savas atveseļošanas metodes matemātiskus pierādījumus.

Noslēgumā piedāvāts kodolīgs dažādu ārstniecības augu rādītājs.

Boriss Bolotovs ir pionieris medicīnā; viņa izstrādātā prakse ir palīdzēju sekmīgi uzveikt onkoloģiskas kaites jau gadiem ilgi. Viņa devums ir tik pamatīgs, ka tā aprakstam vien nepieciešama atsevišķa grāmata. Boriss Bolotovs faktiski spēra soli uz priekšu no aprakstošās un konstatējošās medicīnas uz nākotnes medicīnu. Bolotova izvirzītā vēža šūnas teorija pavēra ceļu uz efektīvu vēža profilaksi un uzvaru pār to.

Grāmatas galvenā vērtība ir spēja ar viegli pieejamiem līdzekļiem nodrošināt labu veselību ikvienam.

Ieskaties: http://www.avotsabc.lv/