Akmeņu brīnumainās īpašības – unikālā grāmatā

Apgāds Zvaigzne ABC ir laidis klajā bagātīgi ilustrētu, praktisku ceļvedi akmeņu pasaulē “Akmeņu dziednieciskās un maģiskās īpašības”. Tas noderēs gan dāmām, kuru rotaslietu kastīte vai lūzt no dažādu akmeņu pārpilnības, gan tiem, kas pret akmeņu rotām izturas piesardzīgi un ar apdomu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Jau mūsu senči zināja, ka akmeņi ir ne vien skaisti, bet arī dziednieciski un, īpaši saskarē ar ķermeni, tiem piemīt pat maģiskas īpašības. Turklāt tos var izmantot ļoti mērķtiecīgi, piemēram, kristālterapijā (litoterapijā) akmeņus novieto uz ķermeņa enerģētiskajiem centriem jeb čakrām, meditācijas laikā akmeņus var turēt plaukstās, tos var nēsāt līdzi kabatā, novietot savas darba vietas vai gultas tuvumā. 
Ir daudz veidu, kā izvēlēties “savu akmeni”, taču prakse un pieredze rāda, ka galvenais kritērijs ir intuīcija papildināta ar tādiem kritērijiem kā zodiaka zīme, mērķis (aizsardzība, labklājība u.c.), veselības stāvoklis, stihijas elements, numeroloģiskais skaitlis, čakra.


Grāmatas autors Modris Trompets ir apkopojis informāciju par vairāk nekā 120 iežiem un minerāliem, akcentējot:   
* katra akmens krāsu, izplatību, atbilstošo stihijas elementu, numeroloģisko skaitli, čakru un zodiaka zīmi,
* dažādu akmeņu saderību un mijiedarbību,
* katra akmens ietekmi uz cilvēka dzīvi visos līmeņos – fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un garīgajā.

 


Autors arī sniedz ieteikumus par to, kā izmantot akmeņus dziedniecībā un kā tos enerģētiski attīrīt.
Grāmatas galvenais mērķis ir kļūt par palīgu gan kristālterapijas lietpratējiem, dziedniekiem un netradicionālās medicīnas interesentiem, gan tiem, kas vēlas vairāk uzzināt par sev piemērotākajiem akmeņiem un rotaslietām. Ar Modra Trompeta metafizisko ceļvedi jūs iemācīsieties izmantot akmeņu dziedinošās īpašības savai izaugsmei un garīgajai attīstībai. 

Reklāma
Reklāma


Modris Trompets ir jelgavnieks un LLU Veterinārmedicīnas fakultātē ieguvis veterinārārsta profesiju. Taču garīgie meklējumi viņu aizveda uz Kosmozofijas institūtu „Saskarsme”, kur Modris izglītojās dziedniecības novirzienā. Viņa īpašā interese ir akmeņi un kristāli. Modris arī pasniedz kursus un seminārus. Grāmatas veidošanā Modris Trompets ir izmantojis daudzus avotus, pārsvarā interneta resursus angļu valodā profesionālu litoterapeitu mājaslapās. 

 

Ieskaties: www.zvaigzne.lv