Dikāna jeb gaļēdāju diēta

Dikāna diēta (jeb gaļēdāju diēta, kā to mēdz dēvēt) ir ļoti efektīvs novājēšanas veids, kuru atzīst un izmanto visā pasaulē. Dr. Pjērs Dikāns, metodes radītājs, tās izstrādāšanai veltījis ilgus gadus – un panākumi ir acīmredzami! Ievērojot šo diētu, no liekā svara iespējams atbrīvoties uz visiem laikiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dikāna diētas pamatā ir unikāla četru posmu programma. Divi posmi veltīti svara samazināšanai un divi – svara stabilizēšanai. Diētas pamatprincipi ir aprakstīti grāmatā – bestsellerā “Dikāna diēta”. Šo diētu ievērot ir viegli. Patiesībā tā ir ļoti piemērota gardēžiem un gaļas ēdienu cienītājiem. Un ar grāmatu “Dikāna receptes” diētu ievērot jums būs vēl vienkāršāk.


Mesjē Dikāns piedāvā 350 receptes izmantošanai diētas svarīgāko – svara samazināšanas – posmu laikā. Grāmatā ir iekļautas ēdienu idejas gan proteīnu jeb uzbrukuma fāzei, gan arī ļoti daudzas receptes, lai “nenoietu no ceļa” kruīza fāzes laikā, kad diētā drīkst iekļaut dārzeņus.

Ēdiet garšīgi, lai kilogrami zūd – tāds ir šīs grāmatas apakšvirsraksts. Un patiešām: tajā apkopotās receptes ir vienkārši un ātri pagatavojamas, turklāt ēdieni ir sātīgi un gardi. Arī prasīga latvieša garšas kārpiņas izjutīs franču virtuves vilinošo spēku, un, ieraugot kā svari rāda arvien mazākus ciparus, radīsies arvien lielāka motivācija piedomāt pie ēdienu kombinēšanas. Dikāna diētas atslēgvārds ir proteīni – un, iedziļinoties šajās receptēs, kā arī izbaudot pagatavoto ēdienu burvīgo aromātu un garšu, jūs uz visiem laikiem aizmirsīsiet sūrošanos par lieko svaru. Tas zudīs bez pūlēm un badošanās!

Reklāma
Reklāma

 

No franču valodas tulkojusi Marta Aiše.

Ieskaties: www.zvaigzne.lv