Hipokrata diēta

Viss, ko mēs apēdam, vai nu iznīcina slimības ķermenī, vai baro tās. Izvēli mēs veicam katru dienu – brokastīs, pusdienās un vakariņās. Anna Vigmora, Hipokrata Veselības institūta dibinātāja un “Hipokrata diētas” autore piedāvā vairāk nekā 20 gadu gaitā izstrādātu sistēmu, kurā ēdiens ārstē no dažādām slimībām, ļauj atbrīvoties no liekā svara un sniedz patiesu enerģiju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Anna Vigmora daudzus gadu desmitus ir strādājusi dabiskās veselības un atveseļošanās jomā. Pati izārstējusies no vēža, viņa visu atlikušo mūžu veltīja cilvēku ārstēšanai un izglītošanai visā pasaulē, mācot par dzīvas pārtikas labvēlīgo ietekmi uz veselību.

 

Viņas dibinātais Hipokrata Veselības institūts ASV, Kalifornijā mūsdienās ir viens no ievērojamākajiem holistiskās veselības centriem. Tas aktīvi darbojas jau vairāk nekā 40 gadus, un pēc šīs diētas programmas veselību un vitalitāti ir atguvuši tūkstošiem pacientu.

 

Hipokrata diēta ─ “Lai ēdiens ir jūsu zāles!”

 

“Vienas no svaigēšanas pionierēm Annas Vigmoras (dzimušas tepat kaimiņos Lietuvā) grāmata “Hipokrata dieta”ir ļoti labs sākums pārejai uz veselīgu uzturu. Anna Vigmora māca, kā lietot kviešu zelmeni un diedzētas sēklas. Grāmatā ieteiktie ēšanas principi sniedz labu pamatu kā ikdienā ēst uzturvielām bagātāku pārtiku un izvairīties no “Rietumu diētas” tradicionālajām sērgām: liekais svars, diabēts, sirds asinsvadu slimības...”

Reklāma
Reklāma

 

Matīss Eglītis, svaigēšanas restorāna Raw Garden līdzīpašnieks

 

Grāmatas cena "Zvaigzne ABC" grāmatu veikalos 5,40 Ls.

 

Vairāk par šīm un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv