Divi koši romāni par sieviešu pasauli

Kāzas un karjera - tēmas, kas aktuālas ikvienai mūsdienu sievietei.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Valdzinoši komisks romāns par sagaidīšanu mājās ar atplestām rokām... Ceļošana uz priekšu un atpakaļ laikā, rotaļājoties ar gadu desmitiem, autorei izdodas tikpat vienkārši kā kaimiņiem tenkošana mājas pagalmā. Flega izklāsta Amerikas populārākās televīzijas žurnālistes Denas Nūrdstremas brīnišķīgo dzīves stāstu... Jums jābūt no akmens, ja, lasot šo grāmatu, noturēsieties nesmējies vai neraudājis.
Fanija Flega – rakstniece, aktrise, TV producente, vārda un performances meistare. Viņas profesionalitāte vārda makslā ir pārliecinoša, un sarakstīto bestselleru saraksts ir teju bezgalīgs. Autores romānos virmo enerģija, kuru intensitāte sasniedz teju elektrisku spriegumu.
 

 

 

Lasītāju iemīļoto Millijas Džonsones grāmatu "Neprātīgā vasara", "Pārmaiņu vējš" un "Vasara bez noteikumiem" klāstu papildina jauns stāsts par attiecību pavērsieniem. Romantisks, dramatisku kolīziju pilns vērtējums, kura kredo nemainīgi raksturo autores daiļradi : Uzticies savai sirdij! Trīs jaunas sievietes satiekas maģiskajā vietā - līgavu sapņu veikalā Baltās kažas, un sev par izbrīnu konstatē, ka pamazām kļūst par labām draudzenēm. Iepriekš, aizņemtas katra savā ikdienas skrējienā, viņas neattapa pavaicāt pašu svarīgāko - kas es esmu un ko es patiesībā ēlos? Nu viņas vairs negaida laimi no gaisa nokrītam, bet rīkojas - tās bš kāzas, kuras nekad neaizmirsīs!

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.kontinents.lv