Lielās grāmatas zēniem un meitenēm par visu

Košas, krāsainas, izglītojošas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lielā grāmata zēniem par visu
Lielā grāmata zēniem par visu ar interesantajām aktivitātēm un atraktīvo noformējumu uzrunā tieši zēnus. Tā ir īpaša grāmata par dažādām noderīgām lietām, kuras ikdienā nodarbina zēnu prātus.
Meklējot atbildes uz jautājumiem un izpildot aizraujošos uzdevumus, bērns apgūs nepieciešamās prasmes jau agrā vecumā. Viņš mācīsies saskaitīt, savienot, meklēt pārus, iepazīs krāsas, figūras un daudz ko citu, kā arī paplašinās savu vārdu krājumu.
Izglītības speciālisti veidojuši šo grāmatu, lai palīdzētu attīstīt bērna saskarsmes un izziņas darbības prasmes, stiprinātu viņa pašapziņu.


Lielā grāmata meitenēm par visu
Lielā grāmata meitenēm par visu ar interesantajām aktivitātēm un atraktīvo noformējumu uzrunā tieši meitenes. Tā ir īpaša grāmata par dažādām noderīgām lietām, kuras ikdienā nodarbina meiteņu prātus.
Meklējot atbildes uz jautājumiem un izpildot aizraujošos uzdevumus, bērns apgūs nepieciešamās prasmes jau agrā vecumā. Bērns mācīsies saskaitīt, savienot, meklēt pārus, iepazīs krāsas, figūras un daudz ko citu, kā arī paplašinās savu vārdu krājumu.
Izglītības speciālisti veidojuši šo grāmatu, lai palīdzētu attīstīt bērna saskarsmes un izziņas prasmes, stiprinātu viņa pašapziņu.

 

Katras grāmatas cena "Zvaigzne ABC" grāmatu veikalos 6,49 Ls.

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk par šīm un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv