Iznācis jauns recepšu žurnāls “Četras sezonas”

Žurnāls, kurš iznāks katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvās ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Portālam www.cetrassezonas.lv iznāk pirmais žurnāls “Četras sezonas”.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls “Četras sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi. 

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām idejām svētkiem bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Vai tā ir maģiska un skaista bērnu balle, vai svētku vakariņas Ziemassvētkiem, ikdienas maltītes recepte un sezonālu produktu receptes, tās visas vienmēr būs  interesantas, gardas un, pats galvenais, ar kopā ar skaistu fotogrāfiju, jo ēst taču mēs sākam ar acīm, smaržu un tikai tad garšu. 

Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām. 

Reklāma
Reklāma

Tev atliek tikai uzvārīt tasi labas tējas vai tumīga kakao, ieritināties segās un lasīt, lai pēc tam ķertos pie lielākās baudas – gatavot un ēst. 

Decembra numurs apbur ar skaisto ziemas bērnu balli, gaišajiem Ziemassvētku ēdieniem un neticami kārdinošajām kūkām, kā arī interesantām ķirbju receptēm, kāda franča vīndara stāstu par košervīniem un daudz idejām gardām Ziemassvētku dāvanām. Un tas nav viss, jo žurnālā ir daudz vairāk! 

Interesants un izglītojošs, garšīgs un sezonāls mēneša žurnāls ikvienam, kuram patīk  baudīt un gatavot!