Piedzīvojumi kopā ar rosīgo raganu Vinniju

Ragana Vinnija dzīvo pavisam melnā mājā. Tajā viss ir melns – gan krēsli, gan kāpnes, gan grīdas, gan durvis, pat Vinnijas kaķis Vilbūrs, un tāpēc sākas lielas nepatikšanas. Lai kaķi padarītu saskatāmu, Vinnija ķeras pie burvestībām...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rosīgā ragana Vinnija
Valērijas Tomasas humorpilnais un vienkāršais teksts, kā arī Korkija Pola detalizētie un smieklīgie attēli iepriecinās gan pirmsskolas, gan sākumskolas vecuma bērnus.
Grāmatu vērtīgāku dara arī tas, ka, sekojot Vinnijas maģiskajām izdarībām, bērni pavisam nemanot apgūs krāsu nosaukumus; pētot attēlus, attīstīs vērīgumu, uzmanību, skaitļošanas prasmes, bet nosaucot dažādās lietas Vinnijas mājā, bagātinās vārdu krājumu.
Rosīgo Vinniju ir ļoti iemīļojuši bērni Anglijā, nu beidzot Ievas Strelēvicas tulkojumā viņa ir atceļojusi arī uz Latviju. Starp citu, šī gada (2012) vasarā Vinnijai bija 25 gadu jubilejas ballīte.


Vinnijas uzlīmju grāmata
Šajā grāmatā ir viss, lai raganas Vinnijas un viņas kaķa Vilbūra sabiedrībā laiks aizritētu nemanot. Bērnam tikai jāsameklē atbilstošās uzlīmes, lai pilnveidotu attēlus, kā arī uzburtu pats savas izdomātās ainas.
Bērniem līdz 3 gadu vecumam grāmata nav piemērota, jo bērns nejauši var norīt kādu no uzlīmēm!


Darbojies kopā ar Vinniju!
Bērniem jau pazīstamo tēlu rosīgās raganas Vinnijas un kaķa Vilbūra sabiedrībā laiks ar šo grāmatu aizritēs nemanot. Izmantojot vairāk nekā 100 uzlīmju, var papildināt un pārveidot grāmatas attēlus, veikt uzdevumus, spēlēt spēles un pārliecināties, ka burvestības padodas ne tikai Vinnijai.
Bērniem līdz 3 gadu vecumam grāmata nav piemērota, jo bērns nejauši var norīt kādu no uzlīmēm!

 

 

Katras grāmatas cena "Zvaigzne ABC" grāmatu veikalos 2,49 Ls.

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk par šīm un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv