Konservēšanas rokasgrāmata
Praktiskās un ļoti noderīgās rokasgrāmatas autore Iveta Galēja – pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, populāru pavārgrāmatu autore, žurnāliste, tulkotāja un Radio SWH "balss" – piedāvā vairāk nekā 300 konservēšanas receptes – gan pašradītas, gan pārņemtas no citu konservētāju pieredzes, pārveidotas un pielāgotas savai garšai.
"Lai gan
konservēšanas pamatprincipi ir seni kā pasaule, produktu
saglabāšanu burkās un kārbās mūsdienu izpratnē ieviesa franči. Par
to paldies jāsaka gan Nostradamam, gan Napoleonam: pirmajam – par
uzdrošināšanos saldos ievārījumus bagātināt ar pikantām garšvielām
un sāļām piedevām, otrajam – par ideju pildīt produktus
pudelēs.
Konservu gatavošana lielākās un mazākās burkās, muciņās un pudelēs
jau gadiem ilgi ir mans vaļasprieks "ar garšu".
Konservēšana ir radošs process, kurā katrs var izpaust savus
priekšstatus par garšu un smaržu harmoniju. Priecāšos, ja šajā
grāmatā piedāvātās receptes kalpos par iedvesmas avotu lasītājiem
un labas garšas cienītājiem!" Iveta Galēja
Grāmatas cena "Zvaigzne ABC" grāmatu
veikalos 7,98
Ls.
Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv