Dzīvnieks tavs sargeņģelis

Krāšņā personība Dženija Smedlija ir sarakstījusi savu kārtējo grāmatu par dzīvniekiem, to dvēselēm. Grāmata “Dzīvnieks tavs sargeņģelis” sniedz ieskatu un padomus, kā gūt tuvāku saskarsmi ar jūsu dzīvnieku, un iepazīties ar stāstiem par tiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šajā grāmatā Dž. Smedlija pēta dzīvnieku daudzos spirituālos aspektus, sniedzot dažādus padomus lasītājiem. Šī ir skaista grāmata, kas piepildīta ar stāstiem par dzīvnieku dvēselēm, to jūtām un sajūtām. Patiesībā dzīvnieks ir cilvēka labākais draugs un tiem arī ir mūžīgas dvēseles kā mums, viņi arī izjūt emocijas un sāpes kā mēs, mīl kā mēs. Dženija atzīst, ka mājdzīvnieki spēj mīlēt daudz labāk nekā cilvēks – bez tiesāšanas, bez nosacījumiem.
Dž. Smedlijas vārds jau pazīstams dzīvnieku mīļotājiem visā pasaulē, bet tiem, kuri viņas vārdu dzird pirmo reizi, vēlētos sniegt nelielu paskaidrojumu. Viņas tēzi, ka dzīvniekiem, tāpat kā cilvēkiem, ir dvēsele, var viegli kļūdaini uztvert kā tīru “sentimentalitāti”. Bet vieglums un humors daudzajos šajā grāmatā iekļautajos jautrajos stāstiņos uzsver zemtekstu, kas saistīts ar ļoti nozīmīgu un arvien pieaugošu revolūciju mūsu attieksmē pret citām sugām uz planētas. Dženija ir Anglijas vadošā eksperte par tēmu “aizgājušās dvēseles”. Viņa ir aizgājušo dvēseļu terapeite, rakstniece, televīzijas un radio vadītāja un kopumā spoža personība gan Anglijā, gan visā pasaulē.
Par grāmatu lasītāji zina sacīt: “Dženija ir patiesi pārsteidzošs cilvēks. Viņa raksta ar tik sirsnīgu un mīlošu atklātību par visiem dzīvniekiem, ar kuriem ir sastapusies ikdienas dzīvē. Grāmata ir jāizlasa ikvienam, kuram jebkad ir bijis mājdzīvnieks.”

 

Ieskaties: www.jumava.lv

Reklāma
Reklāma