Šoziem palutini savu labāko četrkājaino draugu ar pašu adītu mētelīti!

Šosezon suņiem modē ir cepures, ziņo lielākie modes nami, kuri nu arī cilvēku četrkājainajiem mīluļiem ir radījuši veselas modes līnijas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Savus mīluļus – suņus un kaķus mēs – lutinām dažreiz vēl vairāk nekā bērnus – īpaši mīksta gultiņa, kāds graužams našķis, sasukāšanas un vannošana procedūras, nu mēs varam savus visuzticamākos draugus palutināt arī ar pašu adītu džemperīti, mētelīti un pat cepuri, šalli un zābaciņiem.
Sunīša ietērps ne vien izdaiļos jūsu draugu un uzlabos apkārtējo garastāvokli, bet daudziem suņiem silts apģērbs ir arī ļoti noderīgs, lai bargās ziemas apstākļos nesaltu un arī biezajā sniegā sunītis justos omulīgāk.
Zoopreču veikalos ir iespējams iegādāties dažādus apģērbus, kas bieži vien ir sintētiski un ražoti kā masu produkcija, taču neko, kas ir nopērkams veikalā, nevar salīdzināt ar pašu gatavotu – no dabiskiem materiāliem, pēc izmēra un krāsu saskaņas veidotu, miesai patīkamu un maigu apģērbu.
Izmantojot šajā grāmatā sniegtos padomus, apģērbu sunim spēs uzadīt pat iesācējs, jo katram apģērba modelim pievienota adījuma shēma, izmēru aprēķina formula, kā arī detalizēts apraksts un fotogrāfija. Pielāgojot shēmai sava mājdzīvnieka izmērus, varēsiet izveidot tērpu ne tikai jebkura izmēra sunim, bet arī kaķim un pat žurciņai.

 

Ieskaties: www.jumava.lv  

 

Reklāma
Reklāma