Tradicionālā ķīniešu medicīna sievietēm. Mēness atspīdumi ūdenī

Pieredzējusī ķīniešu izcelsmes ārste Sjaolaņa Džao grāmatā dalās ar savām zināšanām, kā izmantot visu to labo, ko sievietēm spēj sniegt tradicionālā ķīniešu medicīna.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atklājot savu personisko un pacientu pieredzi, Sjaolaņa dod padomus, kā iedibināt harmoniskas attiecības ar savu ķermeni un emocijām, atgūstot vitalitāti un veselību.
Sjaolaņa Džao parāda, ka, veicot pavisam nelielas izmaiņas ēšanas paradumos, dzīvesveidā un attieksmē pret apkārtējo pasauli, mēs varam būtiski uzlabot savu veselību. Tradicionālā ķīniešu medicīna piedāvā atbildes uz visiem tiem problēmjautājumiem, ar kuriem nākas saskarties mūsdienu sievietēm: sāpīgas mēnešreizes, cistas, neauglība, ar seksualitāti saistītas psiholoģiska rakstura problēmas, menopauzes izraisītas pēkšņas garastāvokļa maiņas u.c.


Sjaolaņa Džao mediķes karjeru uzsāka Ķīnā, kur viņa kā ķirurgs specializējās tradicionālajā ķīniešu medicīnā. Pārceļoties dzīvot uz Kanādu, viņa profesionāli iepazina Rietumu medicīnu, kas viņai ļāva savā praksē izmantot abās medicīnas skolās iegūto pieredzi. Pašreiz Sjaolaņa Džao vada tradicionālās ķīniešu medicīnas klīniku Toronto Kanādā.

 

 

Reklāma
Reklāma

Cena Zvaigzne ABC grāmatu veikalos 6,99 Ls.

 

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv