Romāns par ģimenes budžeta plānošanu

Apgādu Zvaigzne ABC klajā laidusi Julitas Varanauskienes romānu Naudas koks. Šis romāns ir veltīts ģimenes budžeta plānošanai. Visas dāmas, kas veiks noguldījumu SEB bankā, dāvanā saņems romānu „Naudas koks”. Tirdzniecībā romāns Naudas koks būs šī gada novembrī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Naudas koks autore, SEB bankas Lietuvā mājsaimniecību finanšu eksperte Julita Varanauskiene: "Ilggadējā darba pieredze bankā kā mājsaimniecību finanšu ekpertei ir devusi man iespēju labāk iepazīt tik dažādo cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā. Konsultējot iedzīvotājus man ir bijusi iespēja redzēt gan veiksmīgus, gan neveiksmīgus, uz kļūdainiem stereotipiem balstītus piemērus budžeta pārvaldīšanā, kas  ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Tieši vēlme lauzt šos sabiedrībā iesīkstējušos uzskatus pamudināja mani uzrakstīt grāmatu, kas sniegtu praktiskus padomus un palīdzētu iedzīvotājiem iegūt finansiālu stabilitāti."

Par romānu Naudas koks
Šis ir stāsts par jaunu precētu sievieti, kas sapņo par bagātību. Meklējot veidus, kā savu sapni īstenot, viņa iepazinās ar pavisam dažādiem veidiem kā panākt finansiālu labklājību un uzplaukumu, sākot ar pragmatisku un beidzot ar mistisku pieeju. Grāmata lauž vairākus stereotipus un iznīcina finansiālus aizspriedumus ģimenes budžeta plānošanā un veicināšanā. Vai izdosies  galvenajai varonei iestādīt savu naudas koku tā, lai tas nes savus augļus arī tālā nākotnē? To lasītāji uzzinās grāmatā Naudas koks.

”Šis romāns mani ieintriģēja jau no pirmās rindkopas. Tajā attēlotās problēmas, īpaši – kā plānot savu ģimenes budžetu, ir labi pazīstamas arī lielai daļai Latvijas ģimeņu. Grāmata ir ļoti pamācoša tām sievietēm, kuras īsti nesaprot, ko vēlas sasniegt, kā izdzīvot mūsdienu apstākļos un atlicināt naudu arī kādam senlolotam sapnim, piemēram, atvaļinājumam Parīzē. Mūsdienās cilvēki ir raduši tērēt vairāk nekā nopelna, tāpēc noderīgi man šķita grāmatas otrajā daļā sniegtie praktiskie padomi, kā sabalansēt savus tēriņus un ienākumus,“ atzīst dziedātāja Liene Šomase.


No lietuviešu valodas grāmatu tulkojušas Lilija Kope un Viola Avdoņina.

*Dāvanas saņemšanas nosacījumi ir pieejami www.seb.lv

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk par izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv