"Krēslas" cienītājiem: Roberta Patinsona albums

“Es ceru, ka Krēsla nav izmainījusi mani. Es vismaz nedomāju, ka nav... Bet laikam jau par to ir jāspriež maniem draugiem, bet pats es nejūtos citādāks.”
Roberts Patinsons

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Roberta Patinsona albums ir skaisti ilustrēts un aizraujošs biogrāfisks darbs par vienu no šībrīža populārākajiem jaunajiem aktieriem. Mīlasstāsts Krēsla jau ir kļuvis par kases grāvēju, un tieši Roberts Patinsons ir viena no šīs filmas spožākajām zvaigznēm.


Divu gadu laikā divdesmit divus gadus vecais londonietis Roberts Patinsons no amatiera kļuva par Holivudas elku, un viņa ceļš pretī zvaigznēm jau tagad ir leģendām apvīts. Kinomīļi ar daudzsološo aktieri pirmo reizi sastapās filmā Harijs Poters un Uguns biķeris, kur Roberts Patinsons atveidoja Sedriku Digoriju. Ar šo lomu jaunais talants savaldzināja neskaitāmus skatītājus un izpelnījās kritiķu atzinību. Turpinot aktiera karjeru, Roberts Patinsons piedalījās vairākās mazbudžeta indiešu filmās, piemēram, atveidojot galveno lomu biogrāfiskā filmā par Salvadoru Dalī Mazie pīšļi. Taču tad Roberta Patinsona karjerā pienāca lūzuma punkts, kas mainīja visu viņa dzīvi, un aktieris ieguva harizmātiskā Edvarda Kalena lomu filmā Krēsla – Stefanijas Meieres populārās Krēslas sērijas pirmās grāmatas ekranizācijā.


Ilustrēts ar gandrīz simt fotogrāfijām no filmu uzņemšanas laukumiem un privātajiem arhīviem un attēliem no masu medijiem, Roberta Patinsona albums atklāj lasītājiem jaunā un talantīgā aktiera bērnību, pirmo pieredzi uz skatuves un pirmās lomas televīzijā. Šajā izdevumā varēsiet lasīt Roberta Pattinsona domas un uzskatus par Krēslas uzņemšanas procesu un citiem filmas aktieriem, par mākslu un mūziku, par slavu un nākotnes plāniem. Roberta Patinsona albums ir stāsts par aktiera ceļu pretim slavai.

Reklāma
Reklāma

 

Cena Zvaigzne ABC grāmatu veiikalos 8,99 Ls.

 

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv