Elizabetes Gilbertas bestsellers: Ēd, lūdzies, mīli

Amerikāņu rakstniece Elizabete Gilberta (1969) ir ieguvusi izglītību Ņujorkas Universitātē un strādājusi par žurnālisti. Viņas romāns Ēd, lūdzies, mīli uzreiz pēc iznākšanas izraisīja sensāciju, ilgāk nekā gadu tas atradās The New York Times bestselleru saraksta pirmajā vietā un iekaroja visvairāk pārdoto daiļliteratūras grāmatu sarakstu līderpozīcijas visā pasaulē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ēd, lūdzies, mīli ir skaists un filozofisks stāsts par dzīvi, mīlestību un cilvēka alkām pēc laimes.


Ir nakts, un Elizabete šņukst vannasistabā uz grīdas. Viņai ir trīsdesmit gadu, māja un vīrs, un viņi mēģina ieņemt bērnu, bet... neko no tā visa Eilizabete negrib. Viņa saprot, ka ir pienācis laiks pilnībā mainīt savu dzīvi, lai atrastu trīs lietas, kuras pietrūkst visvairāk: prieku, garīgumu un dvēseles līdzsvaru. Elizabete dodas uz Romu un iemācās itāliešu valodu, viņa ceļo uz Indiju un Indonēziju un pamazām kļūst laimīga...


Romāns Ēd, lūdzies, mīli ir autobiogrāfisks darbs, kurā Elizabete Gilberta apraksta savu ceļojumu uz Itāliju, Indiju un Indonēziju – uz vietām, kurās centās atrast dvēseles mieru un harmoniju. Autore šajā dziļi personīgajā stāstījumā atklāj, kā beidzot uzdrošinājusies uzdot sev jautājumus: “Ko es vēlos no dzīves un kas mani attur no šo vēlmju piepildījuma?” Elizabete Gilberta atklāj gandrīz precīzu šī ceļojuma karti un iedrošina ikvienu lasītāju nesamierināties ar problēmām savā dzīvē, pieņemt drosmīgus lēmumus un, par spīti grūtībām, mainīt kaut ko savā ikdienā.
 

FILMAS REKLĀMAS RULLĪTI SKATIES ŠEIT!

Reklāma
Reklāma

 

Cena Zvaigzne ABC grāmatu veiikalos 8,99 Ls (cietajos vākos) un 5.99 Ls (mīkstajos vākos.

 

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv