Vingro kopā ar bērnu!

Mīļie vecāki, ar pliku runāšanu bez labā piemēra nebūs līdzēts, jūs jau to zināt. Grāmatiņa Arī mēs varam tā! ar lieliskajiem Margaritas Stārastes zīmējumiem ir lielisks sākums, lai savām mazajām atvasēm sāktu mācīt kustību prieku. Darot to, kustamies līdzi arī paši!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izdevniecība Jumava pirmsskolas vecuma bērniem izdevusi krāsainu grāmatiņu Arī mēs varam tā!, kuru vecāki vai audzinātāji var izmantot, lai vingrotu kopā ar mazajiem. Krāsainās ilustrācijas palīdzēs bērniem labāk uztvert kustību priekšstatus, bet teksts zem ilustrācijām izraisīs interesi darboties. Zem katra vingrojuma ir izskaidrots, kā pareizi veikt konkrētos uzdevumus.

„Es gribu būt stiprinieks! Un negribu ātri nomirt,” saņēmu šādu atbildi, kad vaicāju savam četrus gadus vecajam dēlam, kāpēc viņš apmeklē futbola treniņus. Atbilde, lai arī varbūt mazliet mulsinoša, mani apmierināja — acīmredzot mūsu garās sarunas par veselību viņā kur aizķērušās.
Tiesa, kad piedzima māsiņa un manā dzīvē fizisko aktivitāšu nebija, puika ātri vien to uzķēra, sak, mammu, kāpēc tad tu nesporto? Gribi būt resnīte kā Homērs Simpsons (no multfilmas Simpsoni)?!
Mīļie vecāki, ar pliku runāšanu bez labā piemēra nebūs līdzēts, jūs jau to zināt. Grāmatiņa Arī mēs varam tā! ar lieliskajiem Margaritas Stārastes zīmējumiem ir lielisks sākums, lai savām mazajām atvasēm sāktu mācīt kustību prieku. Darot to, kustamies līdzi arī paši! Jo izkustēšanās ir svēta lieta kā mazam, tā lielam.

Grāmatas pēcvārdā saka Inga Akmentiņa-Smildziņa ģimenes portāla mammam.lv/tetiem.lv līdzautore, divu bērnu māmiņa
 

Reklāma
Reklāma